Efo Kizlar ben 25+2 haftalikken doktora gittigimde bebegin kilosu 1030 cikti ultrasonda 28+4 gordundu sizce neden olabilir
meleklerim3757 Efo Benimde bebegimin 2hafta önde gözüküyordu şimdi 34haftaya girdim tam gününde gidiyor şimdi canım ☺️
Dlrm Benimde 25 haftalıkken 1026 gramdı bebeğim artık bebeklerimiz büyüdüğü için amniyon sıvısının içerisine tam ölçüm yapılamıyor ve değişken sonuçlar çıkabiliyor ben de bir sefer gittim iki hafta önce çıktı bir sefer gittim iki hafta geride çıktı şu an 30. haftadayım ve hala bir hafta ileride gözüküyor Ben de senin gibi anlamamış ve doktoruma sormuştum doktorum bu şekilde açıklama yapmıştı
Efo Dlrm benim de bir hafta geri gidiyor iki hafta ileri oynuyor sorduğumda ben anlamiyorum kac haftalik bi ileri bi geri gidiyor dedim bir açıklama yapmadi sadece göründüğü haftayi soyledi
Dlrm Efo Cihazlarla ve doktorunla da alakalı emin olun Mesela bazen doğuma girmeden önceki söyledikleri bebeğin kilosu ile doğumdan sonraki bebeğin kilosu aynı çıkmıyor olabiliyor muş bile
Dlrm Efo sağlıkla gelsinler de haftası kilosu hiç düşünmüyorum vallahi sağlıkla doğsunlarda kuzularımızzz 🥰🥰