Sevgilimmmmmmm Uzun zamandır kasık bölgemde geçmeyen bir ağrı var gaz sancısı gibi ama değil. Kemiğim kırılacak gibi ayağa kalkınca ağrıyor daha çok. Doğum sancısı olabilir mi çok korkuyorum. Nişan su falan gelmedi hiç. 38 haftalığım
Ceiydda Sevgilimmmmmmm gaz sancısına benziyormuş evet benim de dün gece gaz sancisina benzer sgrim oldu yürüyüş yapıp hareket ettim daha sonra sıcak su torbası yapıp belime kattigimda agrim hafifledi o şekilde yapıp doğum mu yoksa gerçekten gaz sıkışması mi anlayabilirsin
Kvsr46kvsr Ceiydda sıcak su torbasının bi Zararı olmuyor dimi. 25 haftalığım bende. Geceden beri gaz sancısından duramıyorum. Bende deniyim
Sevgilimmmmmmm Ceiydda yuruyemiyorum ki o derece. Yanımda da kimse yok. Kahvaltı yapacam diyorum sonra bir duş onu bile yapamıyorum. Söylediklerini deneyecem canım teşekkürler
Ceiydda Kvsr46kvsr zarari olmadı rahatlatti beni ama senin haftan küçük çok uzun süre tutma yine de bence
TugceOrak Kvsr46kvsr sıcak su torbası kesinlikle kullanma demişti bana doktorum. Doktora danışmadan kullanma lütfen herkeste nasıl etki edeceğini kimse bilemez
Deleted33000 Sevgilimmmmmmm canım haftan da uygun seni zorlayan bı agriysa ne olur ne olmaz bı acile git en azından nst çekilir tek başına duşa filan girme bence bir an önce hastaneye git çok şiddetli diyorsun
Ceiydda Sevgilimmmmmmm yürümemeye ve konuşurken nefesini kesmeye sebep olucak kadar keskin ağrılar çoğu zaman gerçek sancı da cikiyo canım takip etmeye çalış belki düzenli geliyorsa doğum sancisidir
Sevgilimmmmmmm Deleted33000 bak şöyle canım. Özellikle ayağa kalkınca ve yatakta dönünce canım çok yanıyor. Şimdi sırt üstü uzanmisim iyiyim. Bilemedim ne yapacağımı
Sevgilimmmmmmm Ceiydda özellikle ayağa kalkınca ya da yatakta dönünce çok kötü oluyorum şuan sırt üstü uyanmisim bir şey yok ama karnım taş gibi
Ceiydda Sevgilimmmmmmm büyük ihtimalle gaz sıkışması var hareket ettikçe rahatsızlık veriyo sana bi şekilde gaz cikartmaya lavaboya gitmeye çalış canın yansa bile
Deleted33000 Sevgilimmmmmmm biraz dinlen ozaman canım hem sancini takip et duzenli mi degilmi anlarsın