-mavim- Umut5135 canm benim de böyleydi gözle görünmüyordu efektle baya belliydi adete 3 gün var benm ayrıca lekelenme de var bence olsa biraz daha koyu olurdu. Senin yumurtlama günün belli mi
Deryayurt Umut5135 kaset test dene bide canım ama bekle biraz bi kaç saat sıvı alımını bırak bugün oyle yap
Zuleyhadere25 Umut5135 bunda bişey anlayamadım ama diğer testte baya silik çizgi vardı yine yapıcan mı test
Umut5135 Predictor erken gebelik testi bu Sabah yaptım bişi göremedim sonra burda içini açtıklarını görğnce bende açtım ve bi gölge gibi bişi vardı efektle iyice kararttım böyle oldu varmı yokmu şimdi bat bugün bi yardım edin ne olur kafayı yiyeceğim
Mavimi Umut5135 ayy bence varr silik çizgi gününüzün geçmesini bekleyip kan tahlili verin en iyiisi emin olmuş olursunuz ama çizgi varrr umarım vardır ❤️🥹
Umut5135 Mavimi ay inşaallah yaa regl olmazsam. Ki inşallah olmam Salıya kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorım🫣🫣
Umut5135 -mavim- bencede negatif çok umutlanmak istemiyorum çünkü benim prolaktinim yüksekti en son 1 mayısta dr gittiğimde çatlamaya hazır üç yumurta var ama çatlamaz bunlar prolaktin baskılıyor demişti
Umut5135 Zuleyhadere25 hala rgl de olmadım olacam galiba ama olmazsam pazartesi yapacam sen yqptın mı bi daha ne çıktı sonuç
Zuleyhadere25 Umut5135 ben kan verdim pozitif çıktı sadece keseyi görebilidm çarşamba günü tekrar gidicem inşşallah sende de vardır🌸