Minnaksurpriz duyguu11 neden bitsin yahu güzelim çantalar dolapta mı beklesin yazık günah😂 kızıma ayrı kendime ayrı çanta kullandım bir yere giderken, şimdi 5 yaşında hala öyle yapıyoruz hanımefendi her yere çantasıyla gittiği için🤗
ddefnos duyguu11 ben kendi cantam bebeğin çantası bide termoslari falan koyduğum çanta satıcı gibi geziyordum bir dönem 🤣 kullanmak istedikten sonra tabiki bitmedi kendi uğraşmaya bağlı kolay geldiği için hepsini tek çanta yapmakta güzel ama ben ödün vermemistim😅
YavruKurtveAnnesi duyguu11 2020de doğum yaptım, daha yeni yeni küçük çantaya geçtim 😁 gerçi kızıma da ayrı canta yapıyorum yine😂
sevaldqn1 duyguu11 kesinlikle bende doğduğu andan itibaren bitti🤣 geri küçük cantaya dönemeden hamile kaldım sanırım bir 2 3 yıl daha benimle anne bebek cantası 🥲
Minnaksurpriz duyguu11 evet ama sadece bebeklikte değil 5 yaşındayız hala çanta taşıyoruz geçici bi durum değil yani😁 bebeklikte de şimdi de kendi eşyalarım için ayrı çanta kullandım hep
YavruKurtveAnnesi sevaldqn1 bir kere hazırlık yapmadan çıktık evdenn Allahım 😁 meyve suyu döküldü üstüne, dondurma yedi pantolonuna damladı, fiskiyenin dibine girdi çorabı falan ıslandı ayy ne gündü 😁 sonrasında heppp çanta hazırladıkk
sevaldqn1 YavruKurtveAnnesi zaten hep öyle olmazmı koyarsın tek bir leke olmaz ama koymadığındq bir ıslak mendile dahi mutaç kalırsın🤣