Masal777 Mayıs 11 de Regl biti ama 12sinde Sabah sadece lekelenme oldu sonra biti başka yok dun Mayıs 14 aşırı akıntım oldun bazen süt Beyz bazen de şeffaf görünümlü sümüksü akıntım oldu bugün kayiboldu enfeksiyon mü yoksa yumurtlama mi hemen oldu ?
ysee Masal777 yeşile dönükse rengi enfeksiyona geçmiştir değilse yumurtlamadır. Aama ovülasyon tyesti alın bence
Minnakpopus Masal777 enfeksiyon atıyor olabilirsin vücudundan bu dediklerin bendede oluyor gebeyim ve idrar yolu enfeksiyonum var ne yanmam ne kaşıntım hiçbirşeyim yok
Minnakpopus Cessika malesef bazen enfeksiyon bu dediklerinizin hiçbir belirtisini vermiyor bilinemiyebiliyor yani
Masal777 Minnakpopus Ben herzaman enfeksiyon kapıyorum ama ilaç içiyorum hala mi devm eder 1 ayı oldu Regl düzensiz olduğu için içiyorum ama o ilaç enfeksiyon için de kullanılıyor
ysee Masal777 yok illla gebelik içiin olm adına gerek yok anlamak için demiştim. Enfeksiyon olunca genelde yeşille dönüyor rengi biraz da kokulu ve yanma hissiyati oluyor
Masal777 Minnakpopus zor ya bende bıktım bu durumdan doktora gidecektim bugün sözde ama randovu sistem atmış nasıl olduysa
Masal777 ysee o yanma hep var benim doğumdan sonra hep enfeksiyon vardı zaten ama bu sefer akıntı daha yön ve süt Beyza karışım vardı sonra biti 1 ayıdır ilaç kulaniyorum hala nasıl enfeksiyon olabilir anlamdım ki doktora randovu aldım bugün için ama onayilanma unutmuşum iptal olmuş
ysee Masal777 ya oluyor öyle biliyor musun? Bence bu süreçte sirkeli su falan dene. Ciddi anlamda etki ediyor
Masal777 ysee denerim teşekürler zaten bı zarar da yok küçük bişe de enfeksiyon kapıyorum ki deli gibi ev temizliyorum lavabo vs şimdi evet var hisedyiordum ama akıntım kesildi tuhaf