ErsBegAs Ay ay heyecan bastı yine… Eller yüzünde olursa artık kafamı kıracağım 😬 Yeteeeer demek istiyorum 🤣 Bak gece boyu uyumadı doktorda uyuyacak hemen tavsiye istiyorum.. Vişne suyu çikolata bebemi uyutuyor a dostlar! 🫣 9da randevu ne yesem ne içsem?
Minnakpopus ErsBegAs Eti karam al ye bana detaylı ultrasondaki doktorum öyle demişti. Ancak bizimkide normal muayene de töbeler tövbesi asla yüzünü dönmüyo 1 tane resmi vsr sadece renkli 🤦🏻♀️ d*tünü görmekten bir hal olduk (temmuz annesiyim😂)
Parinas ErsBegAs ayy benimki de aslan ve erkek. Asla yüzünü göstermiyor. Eli hep yüzünde, kordonu koluna çanta gibi doluyor falan 😀 inşallah görürsünüz siz, bana çikolata meyve suyu vs fayda etmemişti.
xEndless ErsBegAs Benim kızım dondurma ve bı meyve var adını söylemim onu yediğim an kıpır kıpır oynuyo 😂 vişne suyu falan işe yaramadı
ErsBegAs Minnakpopus bize kök söktürdü detaylıda sırtı dönüktü ve birkaç kez daha gittik doktor göremedi fetal eko istedi orada da sırtı dönüktü en son 24te gösterdi sıpa 🤣 biz de temmuz sonu ağustos başı bakalım 🤣
ErsBegAs Datlum yengeç olmamasını o kadar istiyorum ki 🤣 40. Haftam 14 ağustos 🤣 en azından 37ye kadar dayansın ki Aslan garantilensin 🤣
ErsBegAs Parinas bana da etmiyor valla gıcık ya bizim prens direkt sırtını dönüp elleri de enseye atıyor teyzesi djsnsn
ErsBegAs xEndless bizimki nescafe delisi normal kahvede tık yok ama 😜 şimdi uyandı ama uyuycak diye korkuyorum 1 saate
xEndless ErsBegAs oyyy ellerini yesinler 🥹🥹🩷 maşallah sağ salim gelsin hanımefendi çok nazlı o zaman desene
Parinas ErsBegAs amaaan yüzünü çok kapatıyor seninki, benimki o kadar değil eli ağzında ya da alnında oluyor
miniminibebek ErsBegAs ay yemin ederim aynı şeyleri yaşamışız tıpatıp aynı detaylıda epey uğraştık kalbini yüzünü görmek için geçen gün kliniğe muayeneye gittim aynı sizin bu attıgınız fotpdaki gibi duruyor el ensede dönmedi 😭neler neler yiyorum öncesinde bana mısın demiyor nasıl bi inatsa Aslan Burcu olucak bizimde 🥰
ErsBegAs xEndless beyefendi bizimkisi 🤣 ama pars isminden etkilenecek olacak ki zarafetli yönünü sergiliyor gıcık 🤣
xEndless ErsBegAs ErsBegAs 😂😂 ayy uykusuzluktan prensi prenses diye okumuşum 😂😂 ilk defa uyku uyuyamadım bu gece doğuma son 12 gün kaldı
ErsBegAs Parinas bizde direkt ense canım 🤣 şu an önü dönük tekmeleri sert bayağı ama 10 dk sonrasını kestiremiyorum