Tokattanbiri O kadar çok yürüyorum ki bebiş doğdun diye ama tık yok ne ağrı sancı var ne başka bişey ne zaman kontrole gitsem her an gelebılır dıyor doktor ama tık yok agırlastım da artık 🥹 çok strese girdım ne zaman gelıcek dıye
Deryadeniz00 Tokattanbiri bende 39+2 de doğum yaptım neden doğmuyor diye her gün neler neler yaptım ama o zamanını bekliyormuş meğerse sizinde zamanı dolunca doğacaktır siz stres yapmayın sakin olun
annesiningunesi_ Tokattanbiri aynen bugun 39 oldum. Daha kanala girmemis. Mide yanmasi ve ödemden dolayi vallahi 1 saat bile uyuyamadim. Oturup aglayacagim nerdeyse. Yapmadigim sey de kalmadi ama belirti hic yok. Ne yapicam bilmiyorum. 9 ay bi sekilde atlattim agrilarla vs ama bu son gunler beni mahvetti. Heyecanla mutlulukla bekliyordum simdi uykusuzluk bitmiş tükenmislikle nasil bebek dogunca ustesinden gelecegim bilmiyorum. Psikolojim bozuldu
Melikeakkc Tokattanbiri 35. Haftayım salondan mutfağa gidince karnım sertleşiyor. 39. Haftada yürüyüş yapıyorsan çok iyi ben yürüyemiyorum bu aralar 🙏🏼
damlaciftci strese girme doğru zamanı bebişlerimiz biliyor ben de paşanın canının istemesini bekliyorum =))))
MaviNur25 annesiningunesi_ bende 32+2yim biraz agrım sancım oluyor baskım cok oluyor erken olacak diye korkuyorum siz bian önce doğsun diye bekliyorsunuz hayat ne garip gercekten anne olmak cok zor 🤷🏼♀️ ilkiimi 39+1de doğurdum merdiven in cık genelde hurma ye ananas ye acılmalar olur belki inş karamsarlıga da girmeyin son zamanlar daha zor oluyor elbette ama onlar için dayanmak savasmak zorundayız allah yardım eder mis gibide bakarsın bebeğine inşallah sen doğsunda gör bi gözünden ayıramıyon uyuyamıyom zaten seyretmekten bakmaktan 😍 rabbi sağlıklı hayırlı kolay doğum nasip etsin inaşşallah hepimize
xEndless annesiningunesi_ Benı ne bulantı ne de agrı sızı zorladı şimdiye kadar 25 26. Haftadan beri mide yanması çekiyorum soda süt gaviskon neler neler denedim banamısın demiyor uykumdan uyandırıyor yoksa mışıl mışıl uyuyorum öyle bi yanma 38+2 yim bebeğimin de gelmeye niyeti yok sanırım daha beklemedeyım zamanı var demek ki.. Sağ salim kucağımıza alalım inşallah
Nesrnn 39+5 dun kontrolüm vardı normal dogum beklıyoruz ama kafası haftasına gore buyukmus sezeryan da olabıkır nstde sancı cıktı bakalım ne zaman gelmek ısteyecek
annesiningunesi_ xEndless ayni benim gibisiniz:(( soda ise yariyordu o da artik care etmiyor. Tek kurtulusumuz bebbegi cikarmak galiba😂bir avazda kurtulalim insallah
Melikesel1-seyler 39+3 2. Gebeliğim bende hala bekliyorum Allahım kolaylık versin inşallah hepimize diğer oğlum 38+6da doğmuştu bu beyefendi daha gelmedi 🥲🤲
xEndless annesiningunesi_ Amin canım ınsallah yaa kontrolum vardı söyledim mide yanmasını hap verdi doktorum inşallah o işe yarar 🥹🥹🥹 yoksa doğumu beklersem benım bebişin daha gelmeye niyetı yok keyfı yerınde