Aleyus Burun tıkanıklığı yaşayan var mı varsa çözüm olarak ne önerirsiniz ? Hamile olduğumu öğrendiğimden beri burnum tıkanalı şu an beni en rahatsız eden durum bu sanırım
panikprenses sednc0 evet 30+3 hala devam ediyor ustelik daha da beter oldu agzimdan nefes almaktan bogazim kuruyor gece 1.5lt su bitiriyorum nerdeyse yastigimi da yukselttim ama fayda etmedi
Happymombusra sednc0 benim de iki gündür kanıyor bizde 30+1 olduk sürekli ağzımdan nefes alıp veriyorum çok tıkanıyor kuruyor burnum
panikprenses sednc0 yok burnum hic kanamadi benim doktorun tavsiye ettigi bi burun acici vardi onu kullaniyorum mentollu iki tane yastikla falan biraz durumu kurtariyorum
menekse-3533 Aleyus geçmiyor bacımmm nefesi ağzımdan alıyorum aylardır burun spreyleri var açıyor ama sonrası yine aynı her gece yatarken temizliyorum okyanus suyuyla oda bi kaç saat anca sonra yine aynı valla doğuma kadar sürende varmış inşallah geçerr
Edafmo Aleyus 36+3üm hala tıkalı burnum… İlk gebeliğimde de şimdi de doğurana kadar çektim ve hiçbir çözümü yok🥲 burun spreyi vs önerilmiyor ama okyanus suyu önermişti doktorum kullandım onun da bi faydasını görmedim