Talentedmom Meri3535 kız ben se öyle düşündüm acaba ben mi yanlış kullanıyorum siye ama hayır tam bel araya giriyor terletiyor ya daha çok bunalıyorum en kötü bebeğim kullanır
Nc34 Selim_Alparslan inşallah hep böyle faydasını görürsün kuzum hep lazım annelere bu tarz şeyler ❤️
Esmaaaaaaaaaaa Selim_Alparslan benimde çok fazla bel ağrım vardı. Fıtığımda var benim , e bebekte 400 liraya satılan var aşırı rahat ki ilerleyen aylarda göbek çıkınca da rahatlattı beni bayağı bi tavsiye ederim
Selim_Alparslan Esmaaaaaaaaaaa evet evet askitom aldım bugün cirtli olan dimi beyaz gri renkli 469 tl idi
Esmaaaaaaaaaaa Selim_Alparslan evet evet o zamlanmış demekki ben 400 e almıştım 3 4 ay önce , çok rahatlatacak ama benim fıtığım da var en azından rahat uyuyorum az da uyusam bu aralar kaliteli uyuyorum
Phyloo Minnaksurpriz ben sürdüm valla ilktede ikincide de 🤷♀️kendimi yağın içine yatırmadım ama sürüyordum iyi geliyordu
ikibebelianne-M Selim_Alparslan baby mom aldım ama çokta memnun kaldığımı söyleyemem cırtlı ayarlanıyor ama ben hem bel hem karın desteğini aynı anda kullanamadım dönemiyorum arasında ayırıyorum sadece karnımın altını destekliyorum idare ediyor