Zumruduanka160 EsoMom_ 6+6 mide bulantısı başladı bu hafta bişey yiyesim gelmiyor sinir bozucu grip oldum üstüne o geçiyor neyseki.. bide sinir geliyor bana duygusal dalgalanmalarım var
EsoMom_ Zumruduanka160 kızzzz bende grip konuştum sıcak suya limon sık bal koy iç misss gibi kendine getiriyor özellikle boğazaaaa
EsoMom_ Z13m valla zor ama sıcak suya bol limon sık bal koy iç günde iki defa iyi olırsın hemen ben öyle kendime geldim valla
Egegayk Birhayalimvr biraz sabırsızlıkla beklediğimiz için zamanın geçmediğini düşünüyoruz ama gerçekten zaman su misali bende temizliğime başlıycam ev temizliğim yetişmiycek diye korkuyorum 🤣🤣
Nymom Canım anneler , izmir de önerebileceğiniz perinatolog var mi ? Ben gittim muayene oldum memnun kaldım diyebileceğiniz? Ücret konusunda da bilgisi olan canım anneler Önerilerinİzi bekliyorum 👋🏻
Yineyenidenn EsoMom_ benim gebeliğim sonlandi kontrolde kalbi durmuş dedi😔9 haftalik ti kürtajla aldılar aranızdan ayriliyorum bütün anne adaylarına ve annelere sağlık afiyet diliyorum
EsoMom_ Yineyenidenn rabbim yakın zamanda tekrar anneliği tattırsın insallah böyle mesajları görünce bende tedirgin oluyorum en son 8 haftayken gittim daha görmedim pazartesi gidicem görücem kanaman ağrun oldu mı
Zumruduanka160 Yineyenidenn herhangi ters bişey yaptınız mı ? Bir ürün kullanmak kimyasal makyaj malzemesi lazer fazla hareket ? Gerçi bir bebek sağlıksız büyüyorsa hicbişey yapmasan da düşer dedi doktor bana . Sağlıklı ise de kaparsan yap düşmezmiş demekki sağlıksız büyüyordu tutunmadı. İnşallah tez zamanda sağlıklı tekrar bir gebeliğiniz olur 🙏
saniss02 EsoMom_ bizde 11+5 iz ful uyku modundayım ve şuan boğazım ağrıyor yutkunamıyorum ilaçta kullanamıyorum halsizim baya 😔 haftaya da ense kalınlığı bakılacak inşallahh umarım her şey yolundadır
EsoMom_ saniss02 bana da pazartesi bakılacak sıcak suya limon sık dolu dolu işine bal koy iç günde iki kere iç çok iyi geliyor ben öyle iyileştim :)
Egegayk EsoMom_ aşkım 29 haftalık hamileyim doğum hakkında henüz net bir şey yok normal ya da sezeryan şuan seseryanla ilgili bir şey demedi doktor bende ne zaman bilgi verir diye burdan yazdım
Asill01 sedazanlier iğneler ilaçlar yapıyor galiba bu şişkinliği ama çok rahatsızlık veriyor iğneleri 12.haftada bırakacaz ozmn geçer dedi doktor zaten ondan sonrada gebeliğe bağlı şişecez
Birhayalimvr Asill01 canim bende tüp bebekle hamileyim 8. Haftaya girdim. Sende lekelenme oldumu bende haftada 1 2 kere pembe leke geliyor ya oksapar yapabilir dediler ama igneyide birakamiyoruz ilk gebeligimde kalbi durdu.insallah atlatirim bunada birsey olcak diye hep diken üstündeyim
irem_zengn Bluemiblue yüksek frekanstaki ses dalgaları karnın içinde bir miktar titreşim dokularda yani bebeğin kalbinde ısınma yaratabilirmiş. Çok bilgili bir doktordur oyuzden güvendim ve dinlemedim sesli şekilde daha sonra kendim araştırdığımda da aynı söylediklerine ulaştım