ozckrbaby EsoMom_ 40+4 olduk sancı açılma yok ama yatış verildi pazartesiye kadar doğum olmazsa sezeryana alınacağım dualarınızı bekliyorum
Kucuk_dunyam EsoMom_ yarın 10 haftalık oluyoruz Salı günü görüş günü ama çok zor zamanlar geçiriyorum mide bulantısı kusmadan hastanede yattık hala da geçmiyor umarım en kısa sürede geçer 🙏
Nur1219 Kucuk_dunyam Allah şifa versin umarım en kısa zamanda geçer bende 5 buçuk ay boyunca mide bulantısı yaşadım ilaçsız duramadım Allah hepimizin yardımcısı olsun kolay doğumlar nasip etsin 🤲🏻
EsoMom_ Ozlemmaz hele ilerleyen haftalarda duy sen ilk duyduğumda azıcık geliyordu 8+2 de gittiğimde netti çok güzeldi :) Şimdi de hareketli halini görücem o zamanlar geldiğinde çok heyecanlı oluyor insan :)
Sedooo Merhabalar,ben de bugün itibariyle 15.Haftadayim Çok şükür,Baş ağrılarım 14. Haftaya girerken çok sıkılaşmaya başlamıştı çok şükür şimdi iyi hissediyorum.Allahim.hepinize kolay bir hamilelik ve doğum geçirmeyi nasip etsin 🌹🙏
EsoMom_ Sedooo amin amin insallah kız baş ağrısı bi çok kişide oluyor genelde çok şükür ben yaşamıyorum
morbikelebek irem_zengn irem_zengn ilk haftalar aynı şeyleri yaşadım aşırı şiş ve gazlıydım sonra geçiyor ama ara ara yine şişkinlik oluyor
irem_zengn Bluemiblue yüksek frekanstaki ses dalgaları karnın içinde bir miktar titreşim dokularda yani bebeğin kalbinde ısınma yaratabilirmiş. Çok bilgili bir doktordur oyuzden güvendim ve dinlemedim sesli şekilde daha sonra kendim araştırdığımda da aynı söylediklerine ulaştım