Caliskantug Gizemhasan henüz bende karar veremedim çok iyi bi konu olmuş bende önerileri takipteyim 👍🏻
DilaraGven Gizemhasan prego 2070 modeli bi araştırın derim biz aldık harika bir ürün ınstagram adresi kullanıyorsanız yumurcak avm den gönül rahatlığıyla alabilirsiniz normal piyasaya göre de fiyatı da uygun
gizemgnll Gizemhasan cocukmarkette indirümde canım bebeto travel sistem bebem arabası . brnce güzel yani ben aldım arkadasımla beraber . fiyatı da düşmüş cok iyi
SweetBaby zytn geldiği zaman aldıgın site ve öneri fikirlerini paylaşır mısın bende o marka dusunuyorum
Hande2017 Mothercare journey üç tekerlekli travel sistem aldım pratik ve kullanışlı inceleyebilirsiniz...
minnakmina NazlErdoan ben e bebekten aldım ama daha kullanmak nasip olmadı canım ama kullanışlı duruyor tekerlekleride büyük oldugu için sürüşünde sorun olmaz diye düşünüyorum
Caliskantug 3 tekerlekli ürünler denge konusunda nasıl acaba? Bana 4 tekerlekli tercih et dediler hep
Caliskantug Ben concord neo ürününü çok beğendim ama fiyat yüksek biraz yada chicco ürünlerinden bakabilirim
iremb İnglesina trilogi geçen gün joker mağazasında deneyimledim kesinlikle çok kullanışlı tek elle toplayıp açabiliyorsun çok pratik ve konforlu bebek için de
SenaYenigun Biz uzun arastirmalar sonucu gecen hafta Joker magazasindan 1400tl’ye 3lu travel sistem , Piere Cardin Trendy marka aldik.. İstersen inceleyebilirsin☺
SenaFratzbek E bebek internet sitesi travel sistem lele baby pusetle birlikte ve cok uygun ben aldım. Çok begendim
muhasebecianne ben e-bebekten joie litetrax 3 travel sistem aldım cok beğenerek aldık bakalım kullanışlıdır umarım bebis doğunca görcez 😍
BesteCanerKutluzolu Gizemhasan vaktiniz varsa bekleyin biraz şunat ayında casualin ye modeli geliyor bana numune olarak gönderdiler çok beğendim tek elle kolayca sürülüyor kapatması açması çok kolay yiğenimi içine koyup denedik o da çok rahat etti🙂 sinekliği diz örtüsü kendi çantası filan da içinde çok beğendim ben onu kullanıcam görünüş olarak concord neoya benziyor😉