Elifeminask doktorumuz 3 krem 1 tane hap verdi esime verdiği krem ve ılactan ben kullanmadım verdiği krem 3 gun ust uste surdum üstüme degısmedım doktorumun dediklerini yaptım kullanmadığım ve yıkayamadıgım eşyaları siyah buyuk poşete koydum ve bır odayı tamamen onlarla doldurdum camı ustten acıp 1 hafta temas etmedim onun haricinde her gun ellerimi sırkelı suyla yıkadım 2 günde 1 evı supurup sırkelı suyla sıldım oturduğum koltuğun ustune atabileceğim carsaf serdım 3 gun kullandığım ılac dolayısıyla o ılacı kullandığımda giydiğimiz ustlerı de cope atıyordum 4. gun dus alıp Baska krem suruyordum bu sekılde 1 haftayı tamamladım 2 kere bu sekılde kremleri kullandım bu arada kimseyle temas etmedim eve kabul etmediğim gıbı bende bır yere gıtmedım bu arada kıyafet degıstırdıgımde 60 derexede yıjayıp utuleyıp o sekılde gıydım en son iyileşme durumunda yıkayabılecek herseyı yıkadım yıkayamadıklarımı sırkeyle silip yerlestırdım uyuz bıttıgıne wmın olduğum halde halen dışarıdan grldıgımde anında temas etmeden kıyafetleri yıkıyorum