Dilara_bolat 37 haftalık hamileyim kızlar sizde de oluyormu yada bendemi sadece böyle bacak içlerinde aşırı derecede bi acı var el ile bille dokunamıyorum oturamıyorum kalkamıyorum ödemdenmi acaba yaşayan anneler varmı acaba çözüm ne yaptınız
Nursima2709 Dilara_bolat bende 34.haftadayim ikiz bebeklerim bacaklarımda aşırı ödem var toplamda 33kilo falan aldım ve bacaklarimi hiç böyle görmemiştim dediğiniz gibi oturamiyorum kalkamiyorum ve hemen uyuşuyor galiba ödemden dolayı yarın kontrole gidicem doktora sorucam ne sağa yatabiliyorum ne sola iki dakika kolumun üstüne yada bacağımın üstüne yatsam hemen şişiyor uyuşuyor 🥺
Dilara_bolat Nursima2709 benimde şuan o durumda aynı anlattığınız gibi biraz yavaş yavaş masaj yapınca iyi geliyor ama yatağa yatınca yine aynı allahım bi an önce bebişleri kucağımıza almayı ve bu acılardan kurtulmamızı nasip etsin sizin dahada zor ikiz bide allahım kolaylık versin
Nursima2709 Dilara_bolat evet şuan uyandım bacak sancısından geri uyuyamiyorum ve şikayetlerim daha da çoğaldı sabahlari kalkınca ödemden ellerimi yumruk yapamıyorum yataktan kalkamiyorum doğumdan sonra nasıl olacak bilmiyorum 🥺Perşembe doğum var
Dilara_bolat Nursima2709 ben bi kaç gün önce gittim crp ye baktılar kanımda enfeksiyon çıktı ödemde bu kadar acı olmuyormuş bende ödem sanıyordum acısına dayanamayınca kan verdim ihmal etmeyin yinede sizde