Anneadayi356 Merhaba kızlar transferden sonra bugün 4.gunum yeni transfer olan var mı nasıl geçiyor neler yiyorsunuz yatışda mısınız
Glshst Anneadayi356 benimde dondurulumuş 5. Gün embriyosu bugün 3. Gün ama çok uzanmıyorum kan akışı olsun diye düzenli aralıklarla yürüyorum ama hiç belirtim yok gibi göğüs şişliğim indi gibi bugün çok değişik anlayamadım avakado yaban Mersini ceviz bunları tüketiyorum bol su içiyorum
Btl_0909 Anneadayi356 bende daha olmadım carsamba gunu yumruta toplama oldu pazartesi buyuk ihtimal taze 5. Gün transferolucam
Cambardak__ Bende transfer oldum salı günü, hala yatıyorum bir belirtimde yok 5.gun embriyosu benimde sizde varmi belirti
Anneadayi356 Cambardak__ hayırlı olsun canım belirti aramamk lazim ya benim bi önceki transferimde de hiç belirti yoktu bundada yok bence normal yani insallah sağlıcakla bize tutunurlar bende yatıyorum kalkıyorum dolanıyorum zatrn iğneler ilaçlar beni öldürüyor
Anneadayi356 Btl_0909 inşallah sağlıcakla tutunur canım ben iki transferimdede donmus embriyo transferi oldum
Anneadayi356 Cambardak__ oksapar ve progestan dex kullanıyorum canım oksapar çok yakıyor ya bi tek o zor gerçekten sen hangilerini kullanıyorsun ever hergün
Cambardak__ Anneadayi356 hergun enox 0.4 kan sulandirici iğne kullanıyorum ve 2 günde 1 progestan iğne kullanıyorum canım benim dr hergun vurdurmuyor igneyi