ogretmennn Kelebekkkk34 ay evett ♥️ etmez miyim en kısa zamanda sağlıkla olsun inşallah amiiiiiinnnnnnn
ogretmennn B-T ya inan bende hep olumsuzdum hala yok gibi geliyor bana kan verince inanırım artık ♥️ umudunu kaybetme hep pozitif düşün ve eğer gerçekten yapmak istiyorsan o testi yap ama mutlaka gecikmeyi bekle ♥️ inşallah bebişin seninkedir
Meridaily ogretmennn yaa o kadar mutlu oldum ki adına🥹 daha sabah konuştuk ve dua etmiştim senin için, inşallah hayırlısıyla kucağına almak nasip olsun bebeğini😍🤲🏻 benim için de dua eder misin? 🥹❤️Hamilelik olmazsa ben de rahim filmine gidecegım bu ay😢
ogretmennn Meridaily etmez miyim hepinize dualar ediyorum yemin ederim şimdi uyuyacağım ve yatmadan önce size bir sürü dualar edeceğim o süreçten 1.5 senedir geçen biri olarak sizi çok iyi anlıyorum ♥️♥️♥️♥️
ogretmennn Sans_seninle hayır hiç bi şey kullanmadım deprem olduğunda çok stresliydim aklıma o zamanlar hiç hamilelik gelmedi o ay biraz o düşünceyi atmıştım ondan olabilir💖
ayminaninannesi Masal2021 bat 12 mayisti 5 mayısta geldi ama ped takmıyordum halen burda post açtım leke tarzında geliyordu silindikce 1 hafta yaşadım acik pembe tarzında şimdi de keyfi test yaptım aman çıkmaz dediydim şok oldum
ayminaninannesi Masal2021 pazartesi vereyim dedim doktordan randevu bulamadım cnm awox da yanıltmaz degilmi