cakirbebek nnur20 fuzul ev demek istediğiniz heralde degolm mi. Biz geçen ay yazildik Aralık’ta cekilissiz direk alicaz arabamızı inşallah
TeacherS nnur20 bende emin evim den aldım ama fuzul ev den alan da var çevrem de bunlar zaten devlet korumasında olan kuruluşlar
cakirbebek nnur20 siz ne zaman alacaksınız.. sorun çıkacağını sanmıyorum alt komşu aldı bizim esimun arkadasi .. herkes yazıldı valla burda ev alamıyoruz bari araba alalım dedik 😂
nnur20 cakirbebek Askom biz eylülde teslim alcaz ama teslim zamanı gelince sürekli erteleme oluyormus sürekli sorun cıkarıyolarmış, bide ikinci el mi aldı satıcıyı nasıl ikna etti kişisel satıcılarda guvenmiyormus bu fuzul eve
nnur20 TeacherS bebegım biz su konuda belirsiz kaldı arabayı bulabilcekmiyix kisisel satıcılarda sorun cıkıyormus cunku önce noterde adam üstüne yapıyor arabayı sonra parasını gönderiyor fuzul ev bu konuda merak ediyorum teslim alırken nasıl almıslar
cakirbebek nnur20 artik çoğu kişi bildiği için satış yapanlar okeyliyor ama bizde yakınlarımız da ertleme görmediğimiz için başvurduk umarım öyle birşey olmaz kesin Aralık denildi çünkü
TeacherS nnur20 şöyle ki kişisel den ziyade emlakçılar veya galericiler rahat oluyor kişiler güvenmeyebiliyor biz emlaktan aldık onlar bu işi bilip emin evim le veya fuzul ev le irtibata geçiyorlar hiç skntı yaşanmıyor