Accountant ozgul__ normal paylaşım var mı ki patates kızartması yerse zararı olurmuymuş dondurma yerse zararı olurmuymuş bu insanlarda çocuk sahibi oluyor ya üzülüyorum gerçekten çocuğumun bu insanların çocuklarıyla yaşıt olacağını muhattap olacağını düşününce
Anonymouse 2-3 ay önce bi sapık gelmişti onu unutamıyorum, postların altında hem uygunsuz fotoğraflar paylaşıyordu hem de büssürü yemek fotoğrafı pylaşoyordu 😅 Forum yıkılmıştı bi süre
Anonymouse 2-3 ay önce bi sapık gelmişti onu unutamıyorum, postların altında hem uygunsuz fotoğraflar paylaşıyordu hem de büssürü yemek fotoğrafı pylaşoyordu 😅 Forum yıkılmıştı bi süre
KumpirsMom ozgul__ şuan güncel anasayfadada var beta değerine göre hafta soranlar 😶🌫️ çok masumlar evet heyacandan araştırmadan yazıyorlar ama artık böyle “yuğum geliir” moduna giriyorum 😂
Noluyoya Şu kar yağdığı dönemde canım kaymayı aş eriyor kaysam bebeğe bişey olur mu yazan biri vardı 😅
keyfimin-kahyasi-misin ozgul__ 😂😂Daha neler vardı da unuttum sjdj kaybıyla kiriştiran vardı eşiyle yengesi kiriştiran vardı kardeşini eşiyle yakistiran şüphe eden vardı
Nurellaaaaaaa1212 ozgul__ kızlar kanama mı ya da nişan mı diye sorup şak diye fptoğraf paylaşanlar. Nerde görsem tepki gösteririm. Zaten hassas olan gebelerin arasına şeyinin kirini atana uyuz oluyorum. Doktora göstermeye utanırım burda milyonlara paylaşırlar. Kimse ama bu sağlık diye savunmasın hiç de sağlık değil anlatarak tarif edilebilir ya da internetten araştırılabilir buraya atılması cok iğrenç geliyor
Damla_g28 ozgul__ yanlışlıkla çamaşır suyu içmiş gelmiş burda soruyor bişey olur mu la buraya sorana kadar gitsene doktora 😂😂😂