GirlandBoy_Mom Kızlar uçağa binmek için rapor alacağım nelere bakılıyor rapor nasıl düzenleniyor bilgisi olan varmı?
fatmaanuurr22 GirlandBoy_Mom dün yolculuk yaptım canım uçakla 29+5 haftalığız rapor gerekti kendi doktoruna gidip yolculuk yapmak istediğini söyle o uygun görürse zaten rapor veriyor yolculuk yapmasında sakınca yoktur diye o raporu da uçağa binerken istiyorlar gösteriyorsun
Miraaaaam21 GirlandBoy_Mom merhaba canım raporu gebelik takibini yapan doktorun veriyor , muane ediyor bir sıkıntı yok ise imzalı rapor veriyor
GirlandBoy_Mom fatmaanuurr22 teşekkür ederim canım doktoruma söyledim zaten yarın 31 haftalık oluyorum 34 e kadar bilebilirsin dedi uçağa nst ye bağlancaksın dedi inşallah bi sıkıntı çıkmadan alırım🥰
ikibebelianne-M fatmaanuurr22 raporun geçerlilik süresi hakkında bilginiz var mı acaba? Bende 30.haftada alacağım rapor 1 hafta sonra dönüş için tekrar bineceğim raporun süresi yetiyor mu merak ettim
Ceydaaas1 fatmaanuurr22 birşey sormak istyrm uçağa binerken nerden biliyorlar rapor alincak haftaya geldimizj yada hamile olduğunuzu sistemde mi cikiyor
GirlandBoy_Mom Miraaaaam21 teşekkür ederim canım doktoruma söyledim o da 34 . Haftaya kadar binebilirsin dedi nst ye giricekmişim bakalım inşallah bi sıkıntı çıkmaz🥰
gezentianne GirlandBoy_Mom Bu arada hamilenin beyanı esas.Siz kontuarda biletinizi alırken hamileyim demezseniz kimse sormaz sorduklarında da 28 haftadan kçük söylerseniz rapora gerek kalmaz. 🙈 Beyan esas
gezentianne GirlandBoy_Mom bu arada hee firma rapor istemiyor THY ve Ajet için geçerli pegasus 34. haftaya kadar müsade ediyor siz hangi firma ile uçacaksınız?
GirlandBoy_Mom arinmommy cihazlardan vs geçerken nasıl yaptın canım benim belli olmayacak gibi değilki 31 haftalığım🙈
GirlandBoy_Mom ikibebelianne-M doktora sorduğunmda raporun 3 gün süresi var dedi ama yanlış yönlendirme yapmak istemem tabi