Bahar1255 Merhaba bugün doktora gittik kız olduğunu söyledi haftaya daha net belli olur ama çıkıntı paraleldi o şekilde söylediğini belirtti dik olsa erkek olma ihtimali fazlaydı dedi . 12haftayken kesin olarak belli oluyor mu ?
Nursima_Vural Bahar1255 Bence o bı tahmindir bende 13+4′haftalığım hala net birşey demiyor doktorum😘🤍Rabbim gönlünüze göre versin 🤗
yasarceyda12 Bahar1255 canım erkekse kendini belli ediyor zaten ben 10. Haftada bi şikayet için gitmiştim kontrol etmişti verdiği ultrasonda bariz ben erkeğim diyodu yani ama o zaman birşey söylemedi 12. Hafta muayenem vardı zaten erkek dedi net her çocuğun pozisyonu değişiyor kimisi 11-12 de kabak gibi gösteriyor bazende uzuyor eğer doktoruna güveniyosqn
h_h_momss Bahar1255 bizede 12 haftalıkken söyledi bende değişir diye düşündüm ama değişmedi,bence doktorun cihazı iyiyse ve tecrübeli ise doğrudur
Nescnky Haftada bana da kız demişti doktorum 16. Haftada erkek dedi ama bebeğim bacakları kapatmış görmekte zorlanıyorum demişti sizin ki bacak arasını gördü sanırım net olabilir