Momygueen staRmama hahah kızlar normalde pek yorum yapan biri değilim ama bugün bi postunu okuyunca eşini övdüğünü gördüm ama daha öncesinde sürekli kötüleyen postlar açıyodu en son 3 saat önce girmiş aynı kişiyi mi tahmin ediyoruz hepimiz
nurssmom Ay burda dedikodu yapmak mükemmel birşey yaaaa arada bir oluyor güzel oluyor eskiden daha çok oluyorduuuu
staRmama Momygueen kız posta sahibi ben değilim ki biz sadece yorumlarda kim olduğunu bulmaya çalıştık 😂 Hilal gelsin de anlatsın bende merak ediyorum nereden buldu hesabını
nurssmom Eslem2112 eskiden oluyordu çok kafa dağıtıyordummm. Burda çok komik olaylar oluyor çünkü herkes burayı günlük gibi kullandığı için 😂
YavruKurtveAnnesi Hilalcanim açık açık kocasını aldattığını bildiğim biri, her gün düzenli saat aralığında kocasina övgüler yağdırır, aşkimli paylaşım yapardı. Asla inanasim gelmiyor kimsenin paylaşımına 😁😁
edabolukbasi3- YavruKurtveAnnesi açık açık kocasını aldattığını bildiğim biri neeEEeeeeee haaa ben bu kişi aldatıyor sandım sorryy 🤣
nurssmom YavruKurtveAnnesi ayyy bende bunu yaşıyorum ve çok can sıkıcııııı görünce tüylerim diken diken oluyorrrr