Hilalcanim 2cocuk2kopek sen bensn bazen ayar kaciriyorum babama da överken kendimi buluyorum hahahahs
Girlmama Hilalcanim amannn hepsi oyle burdakilerin ya bir gun once dayak yedim evi terk ettim diyorlar ertesi gun sex yaptik hamile kalir miyim siz cizgiyi goruyor musunuz nasil hamile kalirim diyolar😂
Eslem2112 Girlmama bende ona anlam veremiyorum hem severim hem döverim o ne öyle dayak hep olacak aslında on çocuk doğsada
Eslem2112 Hilalcanim yok kız yemiyor 😂😂😂engellesem çok sinirleniyor huzursuzluk olmasın seviyorum kocamı yerde mi bulldum evimin direği gemimin küreği😂😂maşallah diyin
AnayimBenAna_ Hilalcanim şuanda bütün aktif a ile başlayanları süzgeçten geçiriyorum 😂 ben değilim ama o net
Girlmama Eslem2112 tatlim bebegi cikis bileti olarak goruyorlar olan bebeklere oluyor iste naparsin mentali bozuk bir nesil gumbur gumbur geliyor
Eslem2112 Hilalcanim sağol bacikom senin enişte nasıl sende kocacımısın yoksa benim gibi küsken sayıp söven ama herşeyine kanıyormusun
Eslem2112 Hilalcanim bnde işteyken kalabiliyorum eve gelince o sinir o sövme bitiyor gülesim geliyor 😂😂
Burnosunn_annesi Hilalcanim ayy merak ettirdin kızzzzz🤣🤣 Ben de nefret ederim öyle insandan hiç paylaşmam gerek yok bana göre 😅
Hilalcanim Burnosunn_annesi staRmama Kub26 Alya05 GirlandBoy_Mom Eslem2112 minismom bacilar aktif degil birazdan gelir posta direkt gorursunuz dkfkfkfkdkd
staRmama Eslem2112 hahhaah kuzum askı yemek istemiyorum benim aklıma gelen kişi kocasını kötüleyen postlarıyla meşhur zaten eminim denk gelmişsindir 😂 belki de o değildir bende bilemediiiiim