Bnguuu_102 Burnosunn_annesi haha bana 600 tl yattı bacım şaka gibi şoklardayız valla 5000 nere 600 nere paralarında gözüm yok diyecem ama var galiba yani alsam fena olmazdı 😅
Burnosunn_annesi Bnguuu_102 bacım senin ikincydi demi neden ya hadi 1500 vermediler 5 bini verin 600 ne şaka gibi🙄olsun bacım gözümüz olsun 😂
Bnguuu_102 Burnosunn_annesi ikinci olsa zoruma gitmeyecek bacım nur topu gibi 3. 🤣🤣🤣 İkinci olsa salatalık falan yollayacaklardı ellam 🤣🤣
Burnosunn_annesi Bnguuu_102 keşke bacım 🥴 benim de umudum bitti ikinciydi ama demek ki Büyük ihtimal bana da vermezler 🤣🤣
Daisyy000 Hilalcanim Kocası içip içip eve gelip pompalı tüfekle kapıya dayanıp,ortalığı yıkıp eşini dövdü, tüm mahalle aileler vs ayaklandı. Şimdi instagramda kociskolu fotolar atıyor diyeceklerim bu kadar 😃
Bnguuu_102 Burnosunn_annesi mama bez kıyafet ihtiyaçlarını halleder, eve bir şeyler alır artan parayla da yatırım yaparsın işte türkiye yüzyılı 🤘🇹🇷 🤣🤣
Burcak61 Hilalcanim öyle bi tane de benim apartman da var apartmanda bile kavga ediyorlar İnstagram da kocam da kocam 🤣 hayır bilmesem inanırım da yahu bazen benim bile polis çağırayım geliyor ki en son dedim bir daha böyle kavga ederlerse çağıracam biri biri öldürmeden 🤣
Burnosunn_annesi Bnguuu_102 aybediyon bacım🤣🤣bende hamile halimle durmayıp düğüne gidecem🤣en son ne zaman gittim hatırlamıyorum gideyim dedim giyecek bişey bulamadım😭🤣🤣
Bnguuu_102 Burnosunn_annesi git git feğişiklik olur çocuk içerde neye uğradığını şaşırsın 🤣🤣 yaa pijamalarınla git bacım nolacak 😅
Burnosunn_annesi Bnguuu_102 gittim geldim bacım Allah’tansa olacak bir üst buldum 🤣🤣 oynamadıktan sonra tadı çıkmıyor be bizim buralarda da halay çekilir genelde 🤧🤣🤣
Bnguuu_102 Burnosunn_annesi biliyorum bacım biliyorum tabi halaysız tadı olur mu Balıkesirdeyim çok kötğ çiftetelli çalıyor antep çiftetrllisine kurban olsunlar 😅 zeybek roman havası bu kadar bir de düğünğn sonunda değil ortasında yapılıyor takı töreni 1.5 saat sürüyor eğer samimiyse beklemek zorunda da kalıyeouz çok bayıyor Halay da yok zaten 🤣🤣