Hilalcanim İnstgramda kocamda kocam diyip burda kocasiinin her hatasini anlatip aglayanları anlamiyorm cok komiksiniz 🤣🤣🤣
Glhayat_54 Hilalcanim 😂😂 kim kızzz o 😂😂 orda nisbet yapacak koca tarafı,arkadas ortamı olunca öyle oluyor 😂😂
Buse4161 Hilalcanim var öyleleri. Sebebi de 1 paket mandala satacağı akrabaları aralarının kötü olduğunu anlamasın diye.iyiiyiz süperiz mesajı vermek amaç 🤣
[silindi] AnayimBenAna_ ahshshhshs seninle benim bu koca sevdamız 😂😂😂 koca gömülen ortamlarda bile kocam da kocam dememiz kız ne çok seviyoruz bu adamları bacım Allah başımızdan eksik etmesin 🫠🫠
Esay5060 Hilalcanim sosyal medya paylaşimlarına asla inanmam hata cok iyi tanidim bi çift var gece gündüz kavga edip sosyal medyada el ele bilsek inanacaz derim 😂😂😂😂
Hilalcanim AnayimBenAna_ ay bacm instaya surekli kocasiyla sevgi fotileri atiyor burda yok kocam niye bunu yapti beni kirdi nefret ediyorm vs vs hahsjshs
bravo61 Hilalcanim ayy bnmde öyle bir arkadaşım var diyorki bana kocamdan tiksiniyorum ama instada bir storyler atıyor aşığım ölüyorum bitiyorum 🤣 aşırı samimiyetsizzz
bravo61 Glhayat_54 story attığında yanıtlayıp kahkaha atıyorm anlıyor zaten diyor şov olsun diye yapıyorum da bence gerek yok kocan brad pitte değil paylaşsan ne olur kime şov yani😄😄
Helink Hilalcanim eşimi deliler gibi seviyorum bir gün olsun kocam da kocam diye paylaşmadım normal paylaşım yaparım onda bile gözümden kıskanırım insanlar ne eksikse onu ön plana çıkarır bu net 🫣❤️