Masal777 Mavikelebek3434 geçmiş olsun ama soyile normal doğum olmaz ki sezaryian olursun sakat kalma söz konusu
Meri3535 Nhayattt yok çektirmedim zaten mevcut mr ım ve hastalığımın tanısı var. Doktor çektir derse ilerleyen zamanlarda tabi çektiririm. Mr hamilelikte güvenli radyasyon bulunmuyor.
Eres26 Benim sağda iki fıtık var Bunun doğum şeklime etki edeceğini hiç düşünememiştim Bu konu beni aydınlattı. Doktoruma bilgi vereceğim Teşekkür ederim Sizin için de hersey iyi olur umarim…
Mavikelebek3434 Eres26 bende teşekkür ederim konuştum doktor ile beyin sinir cerrahinin onayı ile karar veriliyormuş
Mavikelebek3434 Meri3535 bende beyin sinir cerrahi ne gideceğim 2021 den bi Mr var onu kabul etmez sanırım
Eres26 Mavikelebek3434 gidince yazar mısınız ne diyecek merak ettim Hamileler MR çekilebilir diyor yapay zeka bakalım doktor ne diyecek
5_erkek_annesi Mavikelebek3434 2 fıtığım var ciddi boyutta 3 normal doğum 1 sezeryan doğum yaptım şimdi 27 haftalığım yine sezaryen doğum yapacam doğumlara engel olmadı