rahatdur_evladim Minyonannecik hareketlerinde doğumu tetikliyor tabi biraz daha dursun diyorsan bol bol dinlen ama bebiş aceleciyse ona yapacak birşey yok 😁
Ayse0434 Minyonannecik hayırlısı inşallah son haftalar çok yoruyor gerçekten vücut artık kaldırmıyor 😮💨sağlıkla gelsinler artık 🤲
rahatdur_evladim Minyonannecik annesine kavuşmak istiyor demek ki 🥰 Benimde 14 günüm kaldı ama hiç bir belirti yok bekliyorum öylece 😁
HilEy 36 haftalık ve suana kadar hiç sancı çıkmadı,ve de dogum kanalına gırmesını beklıyoruz,3 gun sonra kontrolum var bılmem normal mi ? Dr keyfı yerınde tam zamanında dolu dolu vaktınde gelır dedı ama bizi şaşırtır mı bılmem.Boyle olan var mı
HilEy Minyonannecik herhalde benim de oyle ama ınsan sabırsızlanıyor zaman da geçtikçe inşallah yavrunuzu hayırlısıyla kucagınıza alırsınız🥰
HilEy Minyonannecik ben de normal olsun istiyorum şuan için engel gözükmüyor ama yaklaştıkça da sancıyla ilgili korkularım başladı biraz sanki hiç başımıza gelmedi ne oldugunu bılmıyoruz ki
Minyonannecik Ayshababy işin kötüsü bacak aram çok acıyor yürürken adım atamıyorum küçük küçük gidiyorum
Ayshababy Minyonannecik bebek aşarda oldu için oluyor çok kötü 🥺 inşallah hemen doğurursun canım nst sancı kaç gözüktü