Haticedma 6+4 hamileyim sürekli turşu ve salata yiyorum canım sürekli onları istiyo turşu yerken böyle sanki yüregim ferahlıyor benim gibi olanlar var mı acaba sizce cinsiyeti kız mıdır?
Meltem19 Haticedma alakası oldugunu sanmıyorm deli gıbı eksı tuzlu yıyorum tatlıdan nefret ettım nerdeyse ama erkek bebiş😂😂
Alparslan Haticedma turşu aklıma gelince agzım sulanır hemen aldırırım eşime 2 gündür fasulye turşusu yiyorum az az öncedende seviyodum şimdi de amab çikolata hiç istemiyo sadece 1 kere baklava cekti okadar
Haticedma Alparslan şansıma yazın çok turşu yapmıştım bir sürü var evde ama başkasında yiyince utanıyorum resmen hiç görmemiş gibi yiyorum☺☺ tatlıyı görünce midem bulanıyo resmen hamile kalmadan önce ben ekşiyi sevmezdim bile şimdi ise tam tersi 😂😂
Haticedma Yaaravulu bende öyleyim daha cinsiyetimizi öğrenmek için çok erken bakalım merakla bekliyorum 😂
Haticedma Sabrszanne3535 tatlıyla hiç aram yok hep ekşi yemek istiyorum ☺ Pekmezi bile zorla yiyorum midemi bulandırıyor tatlı
Edos Bende deli gibi turşu yiyorum 5 aylık hamileyim. Cinsiyet kiz ama batıl inanç bunlar öyle laf yani cinsiyeti turşuya baglamayin☺