Pinaraydin_2969 Merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim kan verdim ultrasonda kese görülmedi doktor bir hafta sonra tekrar çağırdı. Uygulamaya göre 5 haftalık. Sizce normal mi sonuç
Beyzadrs Pinaraydin_2969 regl günümde 42 idi geç döllenme olduğu anlaşıldı olabilir sağlıkla ilerlesin inşallah:)
Bbaharincii Pinaraydin_2969 benim 3 hafta 5günlük bugun test yaptım 859 çıktı yüksek mi ikiz olabilir mi acaba bilen var mı
Pinaraydin_2969 ezoocum Teşekkür ederim gerçekten içim ferahladi. Ben ilk kontrole gittim. Doktor dış gebelik olabilir vs dedi o yüzden şüphelendim
ezoocum Pinaraydin_2969 siz takip edin betanızı 170 betayla hiçbir doktor göremez kese falan merak etmeyin içinizi ferah tutun stres yapmayın🫶🏻
Pinaraydin_2969 ezoocum Allah razı olsun. İnşallah bir gün sonra tekrar vereceğim kan. Ne kadar artması gerekiyor peki
dalyaluna35 Beta 1500 civarı ve ustunde kese gozukuyor henüz betaniz o aşamaya gelmemiş gözükmemesi gayet normal telaş yapmayın
Pinaraydin_2969 dalyaluna35 öyleymiş evet bilmiyordum. Korktum da açıkçası. Teşekkür ederim içim ferahladi 🖤
ezoocum Pinaraydin_2969 en az %60 artış iyi diyorlar benim ilk betam 27 2. 44 tü %61 arttı 3. Kan verişimde 110 çıkmıştı %_60 civarı olması sizi korkutmasın düzenli artış mühim olan
dalyaluna35 Pinaraydin_2969 rica ederim gec dollenmis de olabilir yine de bu değerlere gelir ve keseyi biraz geç görürseniz korkmayın sağlıklı gebelik geçirmeniz dileğiyle 🌸
Beyzadrs Pinaraydin_2969 %60 ile %100 arası yani neredeyse iki kat artması gerek ama aynı yerde ve aynı saatlerde kan vermek önemli. İkinci kanımı baska yerde verdim laboratuvardaki cihazlar farklı olduğu için az artmış gibi göründü sonra hep aynı yerde kan verdim artışı düzgünce takip ettik
Pinaraydin_2969 ezoocum Teşekkür ederim inşallah güzel bir artıs olur. Bir önceki gebeliğimde kürtaj olmuştum korkuyorum biraz
ezoocum Pinaraydin_2969 seni çok iyi anlıyorum ben de düşük yaptım daha önce hiç stres yapma canım Allahın izniyle her şey güzel olur inşallah