Haticeodabasak55 Merhaba kızlar bu ultrason kagidin da 6 haftalik bir ultrasan goruntusu sizce yuvarlak kese olursa kiz fasülye gibi yayvan olursa erkek diyorlar fikriniz varmı 😀😂😂
brcn_yenky52 Haticeodabasak55 ay bende baktım şimdi 7+5teyken oval bir biçimde inşallah hayırlısı olsun 🥰
Neeikincimii Haticeodabasak55 Allah gönlünüze göre versin 🙏🏻 üşenmeyip ilk oglumun ultrason görüntüsünü bulacağım bakalım nasılmış kese 😂
yesildeniz_ Haticeodabasak55 yuvarlak değil ama fasulye şekline daha yakın belki de doğrudur. Merak ettim doğrusu
Haticeodabasak55 Anasayfaya brcn_yenky52 anasayfasina girdiginizde 3 cizgi vsr usten asagiya tiklayin resim ekle deyin sonra linkini kopyalip buraya atabilirisniz
Haticeodabasak55 yesildeniz_ bende kizlar tabiki ilk once sağlık ama insan merak da etmiyor degil acaba yani
Mrv342 Haticeodabasak55 Kesem hep yusyuvarlaktı, hep ekşi yedim, göbek çizgim hep yarımdı halen yarım(38 hafta), kalp atış hızı, yumurtlama günü her şey kızı gösteriyordu fetal DNA ile erkek olduğunu öğrendim oğluşumu bekliyorum 🤣🫠