Mry2020 Minisotu ben kullanıyorum 13.haftadan beri çok memnunum asla kabız yapmadı baş ağrısı yapmadı ama kan değerlerime baktırdım demirim sınırda çıktı daha etkili olsaydı keşke doğru kullanmadım belki de tam olarak
Merve8155 Smyye1B ilac buyuk mu acaba banada doktorum verdi ama almadim henuz varsa elinizde fotograf paylasir misiniz buyuk ilaclari yutamiyorum
Smyye1B Marstabiyolcu Reçeteli olan beni rahatsız etti doktoruma söylediğimde onu önerdi bunu kullanabilirsin dedi.
Kubra_811 Ne kabız ne ishal yaptı ama değerlerimi asla yükseltmiyo.reçete ile yazılanlar aşırı kabız yapmıştı beni mecbur ocean kullanıyorum doktor yğkselmediğini görünce günde 2 ye çıktı paketin bitmesini bekliyorum başka marka arayışındayım
Mry2020 Kubra_811 ben de iyi diye tekrar aldım günde iki nasıl içiyorsunuz sabah akşam mı ben de iki içsem mi acaba ya doktoruma sorayım
Smyye1B Merve8155 Tabi şöyle bıraktım. Yumuşak bir ilaç olduğu için yutması bir tık daha kolay kullandığım multivitamine göre .
Merve8155 Smyye1B digerlerine gire daha iyi gibi pregnom regenis falan verdiler bogazim tahris oldu valla yutamadim bu insallah iyi gelir
Minisotu Kubra_811 hemogram değeri bir de ferritin var ya benim hemogram düşmüş ferritinim de 15 lerdeydi sanırım