Ceylansss Haftamdayim tabiki saglikli olmasi tek temennim ama insan farkli isteyebildigi icin kiz olsun istedim cok allah kalbimi biliyor devlete gidiyorum erkege benziyor dedi ama 16.haftadan sonra bakalim dedi kordon olabiliyor dedi boyle olup soylenip degisen varmi cinsiyeti
Burcak61 Ceylansss ben de sanırım o durumdayım 13+1 kız dendi bugün 14+0 erkeğe benziyor dendi hayırlısı ya bişe diyemiyom mecbur ileriki haftayı beklicem bir oğlum var kız olsa hoşuma gider yani
Feyzacnszoglu Ceylansss 12. Haftada erkek dendi 15 te kız olabilir dediler 17 olmak üzereyim hala kesin bi şey diyemedi doktorlar
sendekimsinnn Ceylansss banada 12 de %70 erkek dedi bu oğlum var bi kızım olmasını çok istiyorum tabiki sağlıklı olması önecliğim bakalım değişecekmi başından beri kız hissediyprum
Ceylansss sendekimsinnn ben gormedim ekrani doktor kendi soyledi verdigi kagittada sadece govde baş var bacak arasi yok cekmemis
Ceylansss sendekimsinnn benimde 1 kizim 2 oglum var kizim cok agladi erkege benzettti diyince onun gonlunden gecen olsun cok istemistim kendim icin degil ama nasip tabi