Fffyza23 Cihanella Ben de Hisar Hospital’a gidiyorum oradan Genoks önerdiler :) Bakalım haftaya yaptıracağım. Teşekkür ederim ❤️
Cihanella Fffyza23 haha tam denk gelmiş ☺️ o zaman sorun olmaz doktorunuz hemen açıklar, hayırlı olsun inşallah 🌻
cicikobabe Fffyza23 ben de Genoks’a yaptırdım sadece 10 günde çıktı 11 haftada vermiştim hiçbir sorun yaşamadım
Fffyza23 cicikobabe Herkes çok korkuttu bu firmadan, yorumlar çok kötü diye. Ama doktorum da burayı önerdi. Galiba buraya yaptıracağım ben de. Cinsiyeti doğru söylediler değil mi? 😅
Ezgi3545 cicikobabe kilosu düşük olanlar daha erken daha doğru sonuç alıyormuş sizin kilonuz düşük müydü
Lalakaplangl Fffyza23 benim de doktorum genoks önerdi yaptırdım sonuç bekliyorum, cinsiyeti özellikle sordum doktora bilgi vereceklerini söylediler
pnrndr Ben Ataşehir genetikte yaptırdım bugün 10. Gün önümüzdeki hafta raporlanacak dediler. En başta 7-10 gün içinde sonuç çıkıyor demişlerdi. 14.000 ödedik. Doktorumun önerisiyle buraya yaptırdım. İlk gebeliğimde başka bir yere yaptırmıştım.
Nihan87 Genoks en bilinen ve muhtemelen en çok tercih edilen yerlerden biri, dolayısıyla en çok şikayet alan firma olması da bana garip gelmiyor orana vurunca. Ben de genoksu tercih ettim şu an sonuç bekliyorum önümüzdeki hafta gelecek inşallah
Birhayalimvr Ubuntu canim merhaba tam kacinci haftada verdin kani bana bugun kontrilumde 10+0 doktorum bu firmayi önerdi. Süreç nasil ilerliyor bide 3 paket var sanjrim hangisini yaptirdin
Nihan87 Leylak34 geçen hafta vermiştim, 6 iş günü olmuş oldu yani, 7-10 gün dediler bakalım salı çarşamba gelir sonuç umarım
Ubuntu Birhayalimvr merhaba ben 12+1 de yaptırdım önce bebeğin ense kalınlığına ve burun kemiğine baktırdım sorun çıksaydı testi yaptırmadan amniyosentez yaptıracaktım, sorun yoktu testi yaptırdım eve gelip iki tüp kan aldılar 14. Gün sonuçlarımız çıktı bana onlar orta paketi önerdi onu yaptırdım
Fffyza23 mavideniz9696 Teşekkür ederim ben Genoksa yaptırdım bile sonuçlar temiz geldi şükür, cinsiyeti de öğrendik, 5 günde söylediler memnun kaldım yani ☺️