Saglikciniz Herkese merhaba 20 haftalığım doktorum iyi ama bilgilendirmelerini yeterli bulmuyorum o yüzden değiştirmek istiyorum ilgili, normal doğum taraftarı bilgisi iyi olan doktor önerilerinizi bekliyorum.
Sinosanneoluyor2025 Saglikciniz doçMehmet Özgür akkurt ve eşi opr dr Ayşegül iltaç akkurt cnm , perinatolog istemezsen eşi ayşegül hanım tercih edebilirsin
Tgcbbrdmr Saglikciniz fsm de Ahmet Yılmaz var çok ilgili detaylı ultrason da bakıyor medicana da doğum yaptırıyor normal doğum destekliyor
Mavro Özel düşünürseniz medicana Melahat Gizem Öztürk kesinlikle tavsiye ederim. Gerçekten mükemmel bir doktor.
Saglikciniz Mavro özel düşünüyorum devlete randevu bulmak çok zor oluyor.Tesekkur ederim tavsiye için ♥️
avucundaopucuk Esentepe hastanesi Neşe Kaplan Karataş çoğunlukla vajinal doğum yaptırıyor ve ilgili bir doktor ona da bakabilirsiniz
Saglikciniz avucundaopucuk neşe hanımı çok duydum aslında ama Esentepe hastanesinde doğum yapan arkadaşlarım çok memnun kalmadı o yüzden terettud ediyorum ♥️
Minyonannecik Saglikciniz çekirge doruk daha kötü diye duydum bende esentepede neşe hanıma gidiyorum 2 arkadaşım orda doğum yaptı biri sezaryen biri vajinal çok memnun
bilgemomy simplezeynep kendisinden hiç memnun kalmadım bilgilendirmesinden birde yaklaşımı iyi ama bilgilendirmeden ve takibinden hiç memnun kalmadım
simplezeynep bilgemomy ay gerçekten mi ben de şehir hastanesinden gidince çok iyi geldi gibi nedense, tabii başka doktorları da görmek gerekiyor
bilgemomy Saglikciniz Medicalpark çağdaş Özdemir alanında uzman bir doktor tavsiye ederim 💖 diğer gebeliğimde doktorun fark etmediği basit bir durumdan bebeğimi kaybettim o gittiğim gibi teşhis koydu ve suan şükür süreç güzel gidiyor gebeligimin .
avucundaopucuk Ruruu yani aslında bütün organlarına bakmıştı isterseniz detaylıya da girin onların cihazları daha ayrıntılı gösteriyor dedi yani kendi yine de kontrol ediyor ama kararı size bırakıyor