Asuyusuf Kızlar selam bebişim 31 haftalık 1700 kilo dedi doktorum bu beni biraz üzdü sezeryan olucam inşallah doğum 8 temmuza denk geliyor doğuma az kaldı kilosu sizcede çok az değilmi bu haftalarda sizin bebişleriniz kaç kiloydu
aylinpalaa Asuyusuf niye üzüldünüz ki daha doğumunuza en azından 7 hafta var haftalık ortalama 200 gr alıyor bebekler benimde 30.haftada 1600 gr çıktı normal dedi doktor
gunesveguney Asuyusuf 31+3’te 1.950 civarıydı ama bu haftada zaten 1500-1700 arası oluyor ortalama o yüzden az değil takılma canım bu hafta itibariyle 200 gram alıyorlar merak etme 5 Temmuz benimde doğumum
yesmkaya-3 Asuyusuf bizimde bugün vardı kontrolümüz 34+3 olduk 3100 gram doğum 10 Haziran 🥰 gebelik şekerim olduğu için biraz kilosu fazla🩷
Denizgiller Benimde 31 de 1800 dü ve haftasıyla uyumluydu almaya zatem yeni başlicaklar merak etmeyin sağlıklı beslenmeye devam edin
Asuyusuf Maşallah boşuna endişe ettim demekki çok rahatladım şuanda gerçekten çok teşekkür ederim kızlar
6hilal_akin1 Asuyusuf 31 haftalıkken 1865 gramdı.33 haftalıkken 2,012 bana az geldi inşallah diğer kontrole kilo alır
fatmaanuurr22 Asuyusuf canım bence kilosu haftasına göre iyi bebek artık bu haftadan sonra haftalık 250gram alıyor ortalama yani kilosu iyi merak etme benim bebiş en son 28+4te 1419gram 39cmdi şuanda çok merak ediyorum ne kadar büyüdüğünü insanın elinde değil ☺️