Zuzu [bilinmeyen] 32 haftalığım canım 7,5 kg aldım ☺😊 sonlara yaklaştığım için de biraz ağırlaştım haliyle.Bebeğimi ise 19.haftada hissetmiştim ilk 💕💕
Zeze03 [bilinmeyen] 43 kilo mu çok zayıfmışsın maşallah 😁 sennki kilo almak sayılmaz Bebek seni toparlamış bence 😁 63 ile kaldım bende 😁
Mybabyboy 27.haftadayiz 10 kilo aldim 😡 ne ara aldim nasi aldim anlamadan hem de😂 allahtan boyum uzun da yuvarlanmiyorum😊 son aylar cok almamak umudum
Denizim [bilinmeyen] bende 17+4 haftaligim,ilk aylarda bulantilardan kilo kaybettim simdi hamile kaldigim kilodayim, ama gobegim belirginlesti😍 ben 4gundur bebegimi hissediyorum kipir kipir masallah❤
Orucu12 16+3 4 kilo aldım 😊 bende hissetmek istiyorum artık boyle bisey koydugumda karnıma bazen sanki vuruyor gibi oluyor ama dogrumu bilmiyorum😊 Rabbim sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayi nasip etsin insallah
SedaAte [bilinmeyen] inşallah normaldir çünkü alınan fazla kilolar doğumda sıkıntı yaşatıyor diye duydum. Ne kadar doğru bilmiyorum
Kediaysi [bilinmeyen] 31.hafta 5 kilo pardon😂😍🙏🏻 73 le hamile kaldım 78im şuan😂😂 ama boyum olduğu için kilom belli olmuyor sadece göbek😂😂
Ayenokak Aysgeulburakk biraz bünye ben hep diyette olan bi tiptim yesemm alırım😀😂doğumdan sonra veririm umuduyla takmıyorum çok😀
SedaAte Orucu12 belki de hissediyorsun ama fark etmiyosundur. Göz seyirmesi gibi oluyo. Bende anlamamıştım doktoruma sordum bebeğin hareket ediyo dedi. Inşallah sende tez vakitte hissedersin tarifsiz bi duygu😍