Fatma027 Sulegull Canım hoşuma gitmeyen bir şey oldu dedin ya. Ne oldu merak ettim bende o doktora gidiyorum
deryakrgz Gamze010 benim çok şükür bir sıkıntı çıkmadı kuzum herşeyi normal denildi. Ben memnun kaldım açıkçası. Senin nasıl geçti ? İnşallah ikimizde iyisinizdir.
melisimm_ Htcilbay Halil İbrahim altıncının babası benim ilkokuldan fen bilgisi öğretmenimdi 😄çok iyi insanlar.
deryakrgz Gamze010 ben 21 dim kuzum dün tam 21 haftalıkken girdim. 406 gram çıktı 😂 sadece ölçülere göre 2 gün önde 🤭
Tazeannecik01 havakcdl-48 medical park seyhan sezer filiz erdal muayene ücreti 1500 tl cok memnunum doğumda suan için normal 42 bin sezeryan 35 bin diye biliyorum
Tazeannecik01 deryakrgz cepte hastane uygulamasından balcalida mete sucuya aldim haziranın ortasına kadar doluydu en son bir bakın isterseniz
deryakrgz Tazeannecik01 ben girdim kuzum dün 🤗 Mete bey çok doğruydu Haziran’da benim günüm geçiyordu. O yüzden özele gittim.
Merveeeeeee01 havakcdl-48 Ahmet ferit dalgacıya gidiyorum güzelyalıda doğum oluyor 1500 muayene ücreti çok memnunum 🥰