kubalp52 Merhaba kızlar hamılelıkte tansıyon düşüklüğü yaşayan varmı aranızda 25 haftalık ve baş ağrısıyla tansiyonum 9/6 oluyor normal mı sizce
MervEslinArden kubalp52 26.haftamla birlikte baş dönmem halsizliğim sürekli tansiyonda düşmeler yaşadım idrar kan tahlilleri aldı doktorum demirimin sıfıra yakın olduğunu bu sebeple bunları yaşadığımı öğrendim damardan takviye aldım ondan sonra elhamdülillah düzeldim
kubalp52 MervEslinArden merhaba bende demır ilacı kullanamıyorum dokundu ve ılk bebegımde de damardan serum almıstım ama gecen gittim yine dememe ragmen vermedi biraz daha bekle sonra serum verırız dedi sanırım daha çok rahatsızlıgımı beklıyor :)
Serdem_g Merhaba 8 haftalık hamileyim bu ikinci gebeliğim ilki de ikincisi de aynı sürekli 7/5 8/5 felan tansıyonum doktorum bunun için bişey yapılamayacağını önemli olanın yüksek tansıyon olduğunu ve bol bol su içmemi önerdi geçmiş olsun 😊
kubalp52 Serdem_g ılk zamanlar banada aynısı demişti ayran soda ıc bol suyla demıstı ama artık demirinde düşük oldugu ıcın agırlastıgım ıcın dayanamıyorum sureklı baş dönmesi falan