S-nur1 Peki sizler yüzünüze sürdüğünüz nemlendiricilere dikkat edıyor musunuz ya ben hametan veya nivea vs sürüyorum ama zararı olur mu
Ceren007 Kukoss kızlar çatlayacak olan karın çatlıyor ne yaparsanız yapın vücudunuzun yapısıyla ilgili. Bebek yağı kullanın benim doktorum ilk gebeligimde söylemişti iikncisindede kullaniyorum 27 haftadayim çatlağm yok annem de de 2 doğumda çatlak olmamış bence yapı meselesi
Kukoss Ceren007 canim suan da kuruluktan dolayi aliyorum devamli kullancagim guzel bisey ariyorumda o eczanedemi oluyodu
Kukoss Ceren007 anneme sordum bende catlak olmadi diyo da ben zayifim kiloya elverisli degilim aldigimda dagilmaktan korkuyorum hahdj
EsmanurTorun Kukoss Hindistan cevizi yağı + Shea Yağı kullanıyorum ekstra 1-2 tane krem aldım ama yağlar daha faydalı 👍🏻alana kadar hakiki zeytinyağı da kullanabilirsin ben bi kavanoza zeytinyağı içinde avakado çekirdeği koydum yoğunlaştırıyor ve onunla nemlendirici yapısıyla güzel oluyor krem yerine yağ kullanmak daha iyi yani
Kukoss EsmanurTorun ben avokado yagi yaptim sahi ya o alerji yaparmi acaba hatirladim bak cok mantiklii
EsmanurTorun Kukoss Alerjik durumunu bilmiyorum ama Avakado bebek ve anne için zararlı bi şey değil ekstra faydalı bile sonuçta ben kullanıyorum
mrp2023 Kukoss ben biooil kullanıyorum karnım cok çıkmadı henüz 24 haftalığım bu sebeple sadece bunu kullanıyorum
dunnobeck Kukoss 37.haftadayım göbeğime badger belly butter kullanıyorum, şu zamana kadar hiç çatlamadım. Kalan vücuduma lierac kullanıyorum
Sumeyye_28 Dalan’ın zeytinyağlı vücut kremini kullanıyorum. Haftada bir felan hakiki zeytinyağı sürüyorum ama o tarz yağlar kıllandırma yaptığı işin bence kullanılmasa daha iyi. 34 haftalık hamileyim henüz çatlamadım.
Kukoss Sumeyye_28 bebis diyolarki dogumdan sonra anlasiliyo ya zeytinyagi en saf olan sey sanirim tereddutteyim
Nttm Weleda markasının çatlak yağını kullanıyorum hamileliğim başından beri 4 ya da 5. Şişedeyim sanırım + bazende Hindistan cevizi yağı sürüyorum genelde nemli tutmaya çalışıyorum karnımı 36 haftalık oldum hiç çatlağım olmadı çok şükür 🤰🏻❤️
Kukoss 6hilal_akin1 peki dogum yaptiniz mi hani ozaman belli oluyomus ya asil catlak olup olmadigi gerginken degilde
6hilal_akin1 Kukoss evet Haziran’da doğum yapmıştım.İkinciye hamileyim 1 ay sonra doğum yapacağım ama bu gebeliğimde kullanmadım çatlaklarıö oluştu🥲
6hilal_akin1 Kukoss kilo çok aldım catlamam sandım catladım bacaklarım falan her yerim iğrendim kendimden