Youngmom8 Kızlar canım çok patates kızartması çekiyor evde kendim kızartıp yiyiyorum 8 haftalık hamileyim bebeğe bi zararı olur mu ?
deryakrgz Youngmom8 sanmıyorum bende yiyorum 20+2 günlük hamileyim. Hatta bugünde çökertme kebabı yapıyorum akşam için.
ppmerlina Youngmom8 valla benim midemi bulandırmayan tek şey patates kızartması (bazen ona bile tahammül edemiyorum ama) Şahsen patates içimi bastırıyor bulantılarıma iyi geliyor
Turuncukelebek Ne gibi bir zararı olacakki? Patates kızartması bu yani sonuçta olsa olsa sürekli yerseniz kilo alırsınız🤣
Youngmom8 Turuncukelebek yani bebeğin sinir sistemine zararlı diye biliyorum ama belki hazır dondurulmuş patatesler için geçerlidir sonuçta ev yapımında çok bi zarar olduğunu bende düşünmüyorum☺️
Selim_Alparslan Youngmom8 Kasma kendini canım evde yapıyorsun sonuçta dışarıdan olsa güvenilmez derim kullandıkları yağlar vs. Evde kendin yapıp yediğin her sey için korkma ☘️
deryakrgz Youngmom8 kuzum millet dışarda hamburger döner ciğer yiyor 😂 birşey olmaz onu yemezsek bunu yemezsek aç kalırız yemin ederim 😂😂
Turuncukelebek Youngmom8 ilk kez duydum bunu ilaçlar vs zararlıdır da patates bildiğimiz patates bence yiyin hiçbişi olmaz ben yiyorum habire
deryakrgz annila normalde maydonoz da tüketmiyor bir çok hamile bayanlar bana doktorum tüketebilirsin dedi günlük hayatına devam et çok dert etme tek hamile sen değilsin dedi 😂