duyguu11 Kızlar ya sonuçta bebek 2 yaşına kadar yorgan kullanmayacak nevresim seti almayım dedim. Sadece çarşafla da beşik boş duruyor siz naptınız
cerengeredeli duyguu11 isimli nevresim aldım. Yorgan kılıfi ve yastık kılıfı var ondan sonra bende çok boş duracak diye düşünüp gittim iki tane yastık iki tane yatak alezi aldım, yorgan aldım yastık, lastikli çarşaf falan aldim, pikesiydi battaniyesiydi derken çoğaldi
monica50 duyguu11 ya ben kendim kumaş alıp çarşafla beraber ince silikon yastık ve yorgan aldım onlara yüz diktirdim. dediğin gibi çok boş kalmasını istemedim gece örtmesem de yatağını yaparım ne bileyim gündüz yanımda yatarken falan illa kullanılır diye düşündüm
Sumeyye_28 duyguu11 ben sadece çarşaf aldım bir de isimli yastığı var ama oda dekor olarak. Yorgan kullanımı tehlikeli oluyor diye almadım pike nevresim de beşik için gereksiz geldi yatağını alınca alırım.
ppmerlina Yatak koruyucu, lastikli çarşaf ve düz çarşaf, pike veya bebek battaniyesi, yastık alın tamam bence yani dediğiniz gibi çocuk yün battaniye örtmeyecek sonuçta 🤣