rabidik 18+2haftadayım hamileliğimden beri 3 kilo vermişim zaten zayıfım şimdi 44kilo oldum aşırı mide bulantısıda yaşamadım ben anlamadım bu işi neden böyleyim 😕 sizce normal mi bu durum
dere07 rabidik zamanla geçer 😇 üzülme ama.miden bulansada yemeye çalış az da olsa tabi bende aynıydım suan 23+2 olduk 3 kilo alabildim
hohomoromu rabidik Benim de bi arkadaşım var oda öyle gebelik döneminde zayıflıyor doğumdan sonra alıyor şuan 2. Gebelıgı yıne zayıfladı bi kaç kilo ama problemide yok mide bulantısı falan aynı senin gibi 😊
esractn rabidik Bizde 19.haftalık olduk Canım üstelik ikiz 😊🤭 48 kiloyla başladım 44 kiloya düştüm bulantılardan şimdi yeni yeni kilo almaya başladım 2 kilo almışım 46ya çıktım 🙄 sende şimdiden sonra almaya başlarsın bence
rabidik hohomoromu Allah Allah ne ilginç ilk defa karşılaştım böyle bir durumla galiba bende arkadaşınız gibi olucam 😊
Seden rabidik oyle düşünme, senin kilo alman bebeğe yariyo anlamina gelmez canim. 36 haftalik hamileyim 8 kg aldim ama oğlum haftasina göre gayet tombis :) 4.ay bitene kadar hic almadim nerdeyse bende sen beslen bebek gerekli vitaminleri aliyo zaten
Tugba2626 rabidik normal bende 2-3 kilo verdim . 22 mi 23 mu ne haftadan sonra almaya başladım hemen de pat diye artmadı kilom yavaş yavaş aldım endişelenme
rabidik Tugba2626 iyi bari çok şükür bitek ben böyle değilmişim insanlar zayıfım diye beni tedirgin ediyor valla 😊
ayseozbek rabidik doktorunuz bebeğin gelişimi hakkinda olumsuz bisey demediyse kilo hiçç önemli değil bence :)
Deletedmom667 rabidik arkadasım 50 kıloyla hamıle kaldı 50 kıloyla doguma gıttı ama sureklı ıstıfra edıyordu
Seymakayaoglu @rabidik karin ciktimi canm bende sen gibiyim yemekle aram yok kiloda alamiyorum 20 +2 yiz bizde ama hala gobek yok :(
Deletedmom667 rabidik bebekte hıc sıkıntı yoktu sağlıklıydı.. Bana cok tuhaf gelmişti kılo almaması ilk onda gordum aynı kıloyla doguma gıtmeyı🙂