Edafmo Kızlar merhaba nasipse 26 mayıs’ta doğumum var. Babalık izni haftasonuyla birlikte 9 gün kullanacak eşim. Bu süreçte zaten annem yanımda olacak o ilgilenecek benimle. Şimdi sorum şu; Eşim bilgisayar mühendisi ve babalık izninde evden çalışabileceği bir iş bulmuş. Günde 6-7 saat çslışması gerekecekmiş ama gece gündüz parça parça şeklinde ya da bütün şeklinde çalışabileceği bir iş. Bana sordu yapayım mı diye bende bilemedim. Sana ihtiyacım olacak vakit ayırabilecek misin diye sordum ayırırım istediğim saatte çalışacağım için problem olmaz diyor ama ben emin değilim. Açıkçası ek gelire de ihtiyacımız var. Ne yapsam bilemedim siz ne düşünüyorsunuz?
Deleted33000 Edafmo ek gelire ihtiyacın da varsa çalışsın bence canım zaten annen de olacakmış eşine iş kalmayadabilir yani
zeyzeyneyney Edafmo canım ek gelire ihtiyacınız varsa çalışsın tabii ki. Evden çalışacağı için yanında hissedersin ayrıca. Tabii böyle bir ihtiyacınız olmasaydı zaten uğraşıp ek bir iş bulmazdı diye düşünüyorum. Hem peşine hemen bayram geliyor. Bayramda bol bol bebişle ilgilenir o da :)
kubyus Edafmo ahahahahah bilemem 😂 benimde 26 mayıs gözüküyor doğumum şuanlık umarım lohusa psikolojisine girmem 😂😂
MinikBrokoli O sırada bebişini tek başına büyükmüş ben😂😂kocam babalık izninde çalışıp ek ücret almıştı😂, annelik iç güdüsü yükleniyor inş kimseye ihtiyacınız olmaz 🙏🏻hele anneannesi de geldi mi ohh mis gibi geçer 🌸🌸
Edafmo MinikBrokoli ilk bebeğimde bakanım yoktu eşimden başka o yüzden onsuz yapamam gibi geliyor ama bu sefer annem var hallederiz inşallah ya🥰
busrademirerol Eğer sakin bir insansanız zor gelmez bence eğer ihracınız var ise bu meblağlara 🫶 Bu arada biz de 26 Mayıs 🫶🫶
Edafmo busrademirerol ikinci bebeğim olacağı için ilkine göre daha rahat olacak diye telkinliyorum kendimi🤣 ayy az kaldı yaa içim içime sığmıyor hazırlıklarınız tamam mıı
Edafmo edabolukbasi3- ilk bebeğimde eşim baktı bana başka kimsemiz yoktu o yüzden onsuz düşünemiyorum kendimi o yüzden kararsız kaldım😂😂