Aysegolcuk Bugün yanlışlıkla üzerime çay döküldü kızım sadece 2 3 defa hareket etti suan hiç hareket etmiyor çok korkuyorum acaba sorunmu var diye anneme sürekli diyorum hastaneye gidelim hareket etmiyor diye annem diyor ki bişey olmaz Bebek hissetmez diyor ama ben çok korkuyorum bugün sadece 2 3 defa hareket etti 😭
GamzeTKN Aysegolcuk çikolata ye su iç bakalım etcekmi ama korktuysan kasılmıştır belki kaç haftalıksn ??
Mehtapsato Aysegolcuk canim kendini kastigin ve korktugun icin hareket etmiyomus bebek korkma bisey olmaz cayla yanikla senin canin yandigi ve korktun icin olan bisey simdi hareket etmedikce daha cok korkuyosun sonra agrinda baslar biraz rahat ol
GamzeTKN Çok derin. Mi yanık bebeğe bişey olmaz ama korktuusa od kasılmıştır soluna yat istersen doktorunu ara
Aysegolcuk GamzeTKN yok canım okadar derin değil sadece biraz kızardı suan 1 defa hareket etti elimle karnıma okşayınca ama yinede tedirginim en iyisi bi doktoru arayim
Aysegolcuk Mehtapsato canım resmem içimi aydınlatınız çok teşekkür ederim suan yavaş yavaş hareket etmeye başladı ama ne biliyim insan ister istemez tedirgin oluyor
BehiyeGrel Aysegolcuk Korkma kaç katman var allah korur🤲 Birinci derece mi yanığınız ? Çok endişeleniyorsanız fotoğrafını çekip doktorunuza danışın hiçte çekinmeyin derim..
Mehtapsato Aysegolcuk biliyorum canim ama sen artik annesin ve biraz sakin olman gerek 3 uc hafta once benim kanamam oldugunda korkmustum cok korktum kendimi kastigim icin bebek hareket etmedi aklim cikti boyle oldugunu ogrendi kastigim ve korktugum icinmis megerse sonra bi hafta gecti gene kanamam oldu ve bu sefer sakindim o yuzden hemen hareketlerini hissettim yani bebemizi uzuyoruz uzuldukce yada korktukca korkutuyoruz canim hep iyi dusunelim iyi olsun
Reina Aysegolcuk çay döküldü bebeğime bişey mi oldu diye mi soruyorsun gerçekten? Derinin kaç kat altında o da yetmiyor su dolu kesenin içindeki bebek, çaydan nasıl etkilenebilir 🙄