Rumeysaasgin Kızlar benim alyansım parmağımı kestiği için satmıştık şimdi tekrar almak istiyorum şu sıralar ince klasik desensiz annelerimizin zamanındaki alyans moda bende onu almak istiyorum ama gördüğüm herkes onu tek başına takıyor tektaş la birlikte hoş durur mu sizce zarif bir model istiyorum kararsızım fikir verir misiniz 🌸🍃
Ebruliiii Rumeysaasgin bende anneme küçüklüğümden beri özenmiştim ondan aldım nişanımda ve tek taşla takıyorum .kibar duruyor
Haticealasahin Rumeysaasgin benim alyansim duz dediginiz gibi en kalin olani tektasla takilmiyor ben orta akmistim tektasla da guzel oluyor. Yalniz cok fazla ciziliyor bilgin olsun
CnsyeniHamile Rumeysaasgin benim kide klasık eski modelden aldım bende 3 taşla takıyorum o yüzden düz bişi seçtim güzel duruyor ama böyle bence
Rumeysaasgin 031965 kuyumcuya gittiğimde hem tek taşla hem tek başına deneyeceğim bakalım nasıl olacak
Rumeysaasgin CnsyeniHamile ben de çok beğeniyorum artık desenli olanların modası çok çabuk geçiyor ya da ben çabuk sıkılıyorum
Mia88 Çok nadir tektaş ve Beştaşla takıyorum özlersem yada özel bi yere gdiyosam günlük hayatta bende tek alyansı daha sade ve hoş buluyorum
Rumeysaasgin Mia88 ben de çok kararsız kaldım şimdi ünlülerin bile parmağında tektaş yok sadece ince alyans var tektaş modası geçti mi acaba 😏
Zeynpatak Rumeysaasgin ben nisanliyken daha degistirip klasik modellerden almistim .iyi ki almisim cok rahat ne tasi dstu derdi var ne canini acitiyo. Tek tasimi sag elime takiyorm ben . Ama tektasi her zaman takmiyorm zaten kiyamiyorm 😅
Zeynpatak Rumeysaasgin kiz oyle demek istemedim pirinc kadar bisey merak edilcek bi yeri yok ama benim icin degerli 😊