Nasia Akışına mi bıraksanız biraz, stres en buyuk düşman. 3 yıl hiç hamile kalmadım sağlıksız dahi gebelik oluşmadı. Esiminde benimde sorunumuz yoktu kontrolleri de yaptirmistik. Sürekli üstüne düşüyor olsun diye uğraşıyorduk. En son allah affetsin isyan eder gibi olmasın allahım ya bırak istemiyorum Ben evliliğime gezmeme tozmama bakacağım diyip kafamdan atmıştım. Hep derlerdi kafadan atınca oluyor bende derdim böyle birşey nasıl olur insan istiyorken kafasından atamaz imkansız. Tabi o zamanlar öyle geliyordu canima tak eden bir zamanda çocuk fikrinden artık nefret edecek hale geldim her seferinde üzülmekten hüsrana uğramaktan yorulmuştum. Ben o ay kendiliğinden hamile kaldım. Kızım şimdi 27 aylık çok şükür.
Umut her zaman vardır nasibin ne zamansa o zaman olsun. Ettiğim bir duadır, Rabbim sağlıklısıni hayırlısını ne zaman olacaksa o zaman nasip et. Düşük, dış, boş veya sağlık sorunlu bir gebelik olacaksa olmasın ne zamanki sağlıkla olacak o zaman olsun.
Diye dua ederdim dualarım karşılığını buldu hiç gebelik yaşamadan 3 yıl kızıma hamile kaldım. Kafanı dağıt üstüne ne kadar düşersen o kadar çok ters tepiyor.