penbe_karisi [h Şuan depresyona girecek havadayim ama buna müsade etmeyin bacılar 🥹🙈 Ne güzel catlamanin 6 günüydü yeniden başa sardık tekrar yumurtlama gördüm 🥲
busrax_ penbe_karisi Ne güzel catlamanin 6 günüydü yeniden başa sardık tekrar yumurtlama gördüm 🥲 ovulasyon testiniz tekrar koyu mu çıktı çatlamadan 6 gün sonra? bu şekilde olduğunda gebelik oluyor
GezenTavuk_2 penbe_karisi Niye depresyona giriyorsun kuzum 2 şansın var diye düşün örnek veriyorum pazartesi günü test günün ise o gün negatif gorduysen ikinci yumurtlamadan sonraki 13 günün kalacak o da bir şans demektir 🥹
GezenTavuk_2 busrax_ Aşkım bu kadar sürede çıkmıyor arkadaşım sağlıkçı aynı soruyu kendisine sordum şuan daha mümkün değil dedi🥰
busrax_ penbe_karisi inşallah gebelik vardır. döllenen yumurta 6 gün sonra rahme gelmiş oluyor lh yükselebilir
penbe_karisi GezenTavuk_2 inşallah yaaaa 🥲🥲valla morelim çok bozuldu 🥲bı yandan sende haklısın aşkım dur bakalım denemelere tekrardan devam ke🤣
GezenTavuk_2 penbe_karisi Aynen öyle bunu Normal bir ilişki olarak devam et çocuk kafasına düşünürsen gerçekten ne kadar stres o kadar senin için negatiflik olur Ben mesela çok rahat hissediyorum kendimi yumurtlama çatlama olsun tabii o zamanlar birazcık stresim oldu ama ondan sonraki ilişkilerimde bile çok rahatım hiç o düşünceye girmedim ilk defa kendimi Ben böyle gördüm normalde böyle bir insan değildim ve her girdiğim ilişki dedi dediğim gibi popo altına yastık koymuştum İnşallah nasipte varsa her türlü olur
GezenTavuk_2 penbe_karisi hadi hayırlısı inşallah kendini sıkıntı strese sokma valla geçen ayki ben gibi olmanı istemem kafanı rahat bırak herşey olacağına varır zaten sen her ilişkide bir yarım saat yat evet ovulasyon günlerinde oran yüksektir fakat ne zaman tutacağını bilemeyiz 🥹