Buse4161 Ayhande vericem, bozsun sıkıntı değil 7 yaşında dökülecek o dişler yerine gerçek dişleri çıkacak zaten
reyhan03K Ayhande ben ilk kızıma verdim Allah’a şükür hiç bir şey olmadı 4 yaşına kadar da emdi🤭🤭😃😃ikinci kızım asla almadı emzigi
Tontis2025 Ayhande hepimiz emzikle büyüdük bu kdr takılmayın. Drunuz ile görüşün bebeğiniz için hangi emzik ucu uygun ona göre kullanabilirsiniz
Smyye1B Ayhande Doğduğunda verdi hemsireler 2 yaşına kadar emdi ilk çocuğum diş yapısı normal ikinci bebeğime de vermeyi düşünüyorum. Alırsa tabi
Phyloo Ayhande zaten yedi yaşında bütün dişler tek tek gitmicek mi aşko hiçbir şey olmaz emzik emen çocuğu severim ❤yalan söylüyorlar inanma
edabolukbasi3- Ayhande 6 yaşına kadar emzik emen ben dişlerimde gayet düzgün oğlum 2.5 yaşında hala emzik emiyor
Neferut Ayhande Benim kardeşim 5 yaşına kadar emdi dişleri inci gibi. Ben emmedim dişlerimi yaptırdım. Oğluma doğar doğmaz verdim büyük rahatlık bence.
Ceku256 Ayhande ağız yapısına uygun emzik olduğunda sorun olmaz ama bende meme reddi yaptığını söyleyenleri görünce bi emin olamadım
KumpirsMom Ayhande valla aldım bile ben philipsin ikilisinden ve tutarsa mutlaka vericem , çevremde şahit olduğum kadarıyla ve 4 yaşına kadar parmağını emmiş biri olarak dişlerim gayet düzgün 🥹😅 emziğin bebeği sakinleştirici gücüne inanıyorum ben 🫶🏻🥰🥹
Nesli006 Ayhande ben sadece uykuya gecerken veriyodum uydktan sonra cikarip uyanikken vermiyodum . Hem az kullanms oldu hemde birakmasi kolay olduu. 7 aylikkende kabul etmedi zaten disleri cikinca . Uykuya gcermkte kolaylik oluyorr
Femay Ayhande vericem tabii ki. Çevremde gördüğüm kadarıyla emzik bir annenin yarı yardımcısı resmen.
Laavinia Benim düşüncem şayet çocuğun ağzından sürekli emzik yoksa sıkıntı olmaz ya. Mesela uykuya geçerken verilebilir ama bütün gece ağzında durmamasına dikkat etmek lazım gündüz diş sancıları olduğunda çok ağladığında falan verilebilir
Melikeakkc Ayhande ilk doğunda verdim kuzenim çocuk doktoru. 18 aya kadar ver ama 18 aydan sonra bıraktır diş yapısı o zaman şekilleniyor demişti. O diş yapısı bozuk olanlar 4-5 yaşa kadar daha fazla emzik tutanlar için geçerli
staRmama Ayhande benim oğlum tutmadı, beni emzik gibi kullanmayı tercih etti 😂 emzik alan bebekler kendi kendine uyuyor, gece uyanmıyor ve aşırı derece annesine yapışık olmuyor benim gözlemlediğim bu. İkinci bebeğim olursa hemen vereceğim emzik alışsın diye