S-nur1 Normal hayatınıza devam mı kendınızı kısıtlıyor musunuz ? Herhangi bir riskiniz var mı gebeliğiniz nasıl geçiyor
Yektek22 S-nur1 canım sen kalp atışını kaçıncı haftada duydun tüp bebekten sonra? 6+4 te gidicem kalp için duyulur mu sence
mrp2023 S-nur1 24 haftalığım, pıhtılaşma bozukluğu var doğuma kadar oksapar devam ☺️ herhangi bi risk görmüyor doktorum genel olarak hamileliğimde, toplam 2 kg aldım ☺️
patulii S-nur1 17+6 dayız normal hayata devam ediyorum sayılır fazla eğilip kalkmıyorum ağır kaldırmıyorum ama riskim yok
ezoocum S-nur1 29. Haftadayız ilk 14 hafta kanamam vardı ama bitti çok şükür bebeğim hala makat geliş ayaklarıyla aşağıya vuruyor sancım oluyor arada plasenta ön duvarda bu yüzden geç hissettim hareketleri yüzünü göremiyoruz 1 kez şansa gösterdi başka da göremedik daha 5. Aya kadar hiçbir şey yiyemedim 2 aydır da mide yanmasından doğru dürüst bir şey yiyemiyorum😅 kilo almadım zaten kilolu hamile kalmıştım iyi oldu benim için
h_h_momss S-nur1 merhaba 33+3 teyim artık daha çabuk yoruluyorum,ödem oldu el ve ayaklarımda ,13 kilo almışım,gecen hafta izne ayrıldım ve ev işleri hastane çantası son eksikler onlarla ilgileniyorum siz kaç haftalıksınız
S-nur1 h_h_momss Oy maşallah sizin bitmiş sayılır sağlıkla gelsin aslında 13 kilo ideal bir kilo ödem mi fazla acaba
S-nur1 Yektek22 kuzum ben 6+5 de hem kalp atışı hem bebek hem kese birlikte gördük öncesinde sadece kan verdim muayeneye gitmedim
zeynep3321 28+6 dayız. İlk 12 haftamız riskliydi iğneler ilaçlar bi süre yattım dinlendim. Şimdide her gebe gibi kendime dikkat ediyorum. Ben 6+1 de duymuştum kalp atışını
S-nur1 zeynep3321 Risk sebebınız neydi suan düzeldi mi riskiniz ilaçları kestiniz mi bende kullanıyorum 16 da kesecekler inşallah biz 14.haftadayız
h_h_momss S-nur1 hemen hemen 3 aylık olunca iğneleri hapları kesti doktorum ama progestan fitile devam ediyorum, aynen ben sonuna geldim inanın çok çabuk geçiyor zaman nasıl geçti anlamadım hele bir de çalışınca zamanı anlamadım
S-nur1 mrp2023 Maşallah inşallah öyle devam etsin 🌸 normal hayatınıza devam edebiliyorsunuz yanı değil mi
h_h_momss S-nur1 işim masa başı olduğu için çok zorlanmadım sadece son aylara geldiğimde bel ağrısı olmaya başlamıştı ama belki de o iştemposu hareketlilik sayesinde çok kilo almadığımı düşünüyorum
S-nur1 h_h_momss Kesinlikle etkisi vardır ya bende düzenli yürüyüşe başlamak istiyorum kilo almamak için aktif kalmak istiyorum doktoruma danışacam
S-nur1 mrp2023 iş temizlik harici de gezip tozmuyor musunuz 😂ben çok sıkılıyorum hiç evde durmuyorum rahat da geçince bulantı kusma acısından
mrp2023 S-nur1 hayır hastaneden hastaneye dışarı çıkıyorum 😅 ailemden birilerinede gidersem ev oturmasına gidip dönüyorum dışarı no😂