Deletedmom_808 Geçen hafta özel perinetoloji dr.na gitmiştim sata göre 12+2 ultrasona göre 12+6 çıktı dr %90 kız dedi değişme ihtimali var mı ultrason cihazı bayaa iyidi ve bayaa uzun uzun bakmıştı şu an 13+2 haftalığım
Hnd3551 Deletedmom_808 bizde 10+5 te perinatolojite gitmiştik oran vermedi ama cinsiyet tahmininde bulunayım demişti kız bildi. Ki sizin haftasıda çok uygun bence yanılmaz
reyhan03K Deletedmom_808 ben şahsen ayrıntılı ultrason da bile yanilan duyuyorum o yüzden haftası küçük olan cinsiyet yanılması olur bence 16 haftadan önce yanilma çok oluyor ayrıntılı ultrasoni bekleyin bence
QueenMommy Deletedmom_808 aaa hayırlı olsun sağlıkla gelsin çok sevindim ikimizde kız istiyorduk ne güzel ❤️🩷
Coolmum Perinatoloji doktorunun cihazları çok iyi olduğu için değişeceğini düşünmüyorum nettir bence 😊
Deletedmom_808 QueenMommy teşekkür ederim 😊 inşallah bunu sağ salim kucağıma alırım tek duam bu inşallah sende sağlıkla kolaylıkla sağ salim kucağına alırsın ne kadar kaldı doğuma
QueenMommy Deletedmom_808 inşallah canım 33. Haftamdayım 38 gibi alır doktorum sezeryan oldugu için 39 günüm kaldı sanırım bayramdan 2 hafta sonra