cylnmy edabolukbasi3- asıl zayıflardan vergi alsınlar Şişmanlar zaten çok yedigi için vergi de çok veriyor sonuç olarak market kafe restaurant vs 😂😂😂😂😂
Parinas edabolukbasi3- ekonomiyi çözseler bence herşey çorap söküğü gibi gelecek. Öyle hissediyorum ya da inanmak istiyorum 😀
Nurbesteee edabolukbasi3- ne yapacaklarını şaşırdılar insanlar oyalansın bunlarla diye kim bilir arka planda neler dönüyor et pahalı süt pahalı herşey ateş pahası o sorunu çözeceklerine millete bulguru makarnayı dayarsan olacağı bu 😇
edabolukbasi3- dedimolabilirrr ben kurban bayramının gelmesine yordum angus niyetine bizi kesecekler 🤣
dedimolabilirrr edabolukbasi3- hahahahah o değil biri beni öyle çevirse döverim ne münasebet hele kocam tam bir yarım elma valla kafa göz dalar 😂😂
edabolukbasi3- cylnmy kafelerin yolunu unuttum kız ben en son ne zmaan gittik onu bile hatırlamıyorum 😀
edabolukbasi3- dedimolabilirrr hayır böyle bir uygulama yapacaklarsada sağlık ocakları var sokak ortası nedir ne mana bende dalarım yani zaten hormonlar tavan 😀
rahatdur_evladim edabolukbasi3- keşke 25 30 alınsa bayram ederiz 😄 şu an salatalık tarladan 3 TL ye çıkıyor biber 15 TL ye çıkıyor yani kendi masrafını bile çıkarmıyor maalesef
edabolukbasi3- rahatdur_evladim ah bacım ah maalesef bizim ülkemiz tarım konusunda sınıfta kalıyor ne desek boş
dedimolabilirrr edabolukbasi3- gereksiz işler ülkesi olduk iyice bu tarz bir uygulamayı yapacağına önce ekonomiye bir el atsınlar millet sinirden şişti 😂😂